Monthly Picks: Mars

Artiklen innehåller annonslänkar

Michaela

Michaela Forni

Örhängen / Blus / Skor / Väska / Skärp / Tröja / Jeans

Om jag får fly till en dröm där krig i Europa inte existerar, pandemin är över och ljusare tider är på väg mot oss – då är det såhär jag vill klä mig i den drömmen. I lätta fjädrar, färgglada väskor och höga power-klackar.

Julia

Monthly picks

 

Ansiktskräm / Väska / Solglasögon / Blus / Jacka / Jeans / Sjal / Skor

För mig betyder mars att våren är på väg och jag bubblar av längtan efter vårmode nu och är hundra procent redo för att plocka fram pastellerna, ljusa jeansen och de tunna jackorna. Här är min önskelista för mars!

Thérèse

Therese

Jag drömmer redan om våren. I Paris skiner solen, och termometern visar 15 grader. Det får mig att längta till färgglada klänningar, härliga vårdofter och festliga events. Ovan bjuder jag på några favoriter – Voilà!

Madeleine

Monthly picks

Jacka / Jeans / Sneakers / Solglasögonen / Väska / Läppstift

Det pirrar i hela kroppen när jag tänker på att vår och sommar står framför oss. Jag vill vara klädd i ljusa kläder och dricka vin på uteserveringar. Helst av allt med strålande sol i ansiktet! Jag har prompt bestämt mig för en vit kappa i vår, och tyckte den ovan var otrolig i någon större size, för en uppnå en avslappnad look! Gärna tillsammans med ljusa jeans och nya, krispiga, våriga sneakers. Mars – du är efterlängtad!

Missade du förra månadens Monthly Picks? Klicka här!