Monthly Picks: Februari

Den här artikeln innehåller annonslänkar

Michaela

Monthly Picks

Tröja / Stövlar / Jacka / Mössa / Topp / Väska

Okej, såhär är det: januari och februari ÄR INGA ROLIGA MODEMÅNADER! Den som säger det ljuger! Eller bor inte i Sverige… haha. Jag har faktiskt satt köpstopp hemma hos oss på kläder och prylar under dessa månader och håller mig istället till mars när våren verkligen vittrar. Tills dess? Rensar jag garderoberna och drömmer om dessa sex drömplagg.

Julia

Monthly Picks

Kavaj / Jeans / Stövletter / Väska / Skjorta / Ring

Februari är enligt mig inte årets roligaste månad (förutom det faktum att semelsäsongen tar fart), och framförallt inte när det kommer till mode. Något som jag dock gillar med den här tiden på året är att jag alltid blir väldigt peppad och motivationen är på max! Just nu händer det väldigt mycket roligt på jobbet och därför får dessa plagg gärna ta plats i garderoben under februari – kläder som passar perfekt till kontoret!

Tess

Montlhy Picks

Jacka / Leggings / Krage / Tröja / Vantar / Skidbyxor / Hjälm / Läppstift

Februari betyder skidor för mig, därav är hela önskelistan en lång alperna-inspieread version… Jag inspireras av det tidiga 70-talet, retro-modet och Jane Birkin när jag tar mig när för de franska backarna. Á bientôt!

Madelene

Monthly Picks

Jacka / Väska / Jumpsuit / T-shirt / Stövlar / Läppstift

Februari är världens mitt emellan månad enligt mig. Man vill inte handla mer vinterkläder men är inte heller riktigt redo för vårmodet? Något jag LÄNGTAR efter är utgångar! Kan man få vara lite piffad ute på klubben i en jumpsuit med lackstövlar? Dansandes till musik med vänner och drinkar. (Drömma kan man väl få göra tänker jag). Tills dess är det basplagg som gäller, lite nya snygga t-shirts står högt upp på listan.

*

Missade du förra månadens Monthly Picks? Klicka här!