Så stylar du träningskläderna för alla tillfällen med Stronger

Samarbete medStronger

Låt oss prata lite om att få in träning och rörelse i vardagen. Jag tror inte jag är ensam om att ibland känna att det är svårt att hitta en struktur för träningen. Och jag kan ibland fastna i filosofin om att det är tiden som inte räcker till. Dagarna på kontoret går i ett svep, samtidigt som kalendern fylls på med sociala aktiviteter ju längre in i veckan man kommer.

Men, om det är någon gång som det är enkelt att ha en aktiv livsstil så är det väl ändå nu. Idag är träningskläder ett perfekt komplement till din vardagsgarderob, och gränserna mellan vardagskläder och träningskläder suddas ut. Du kan alltså klä dig bekvämt utan att behöva kompromissa med din stil. Tillsammans med Stronger ska jag därför i den här artikeln göra en guide till alla er där ute som vill anamma detta, alltså få in mer rörelse i vardagen och ha en mer aktiv livsstil. Nu kör vi!

City chic

Om du undrar var jag befinner mig en lördag mitt i livet, så är jag förmodligen ute, strosande på stan, i armkrok med vänner. Säg mig en bättre lördagsaktivitet? Cykelbyxor har varit på trendradarn länge, och den syns fortfarande i många olika upplagor. Det bästa sättet att styla träningskläder till en chic outfit är att kombinera accessoarer och vanliga kläder för att skapa en kontrast. Så matcha med en kavaj, ett par boots och ett par solglasögon och du har en outfit som funkar perfekt för att strosa i timmar på stan.

Stronger

Desk to active med Stronger

Att glida runt på kontoret i träningsbyxor och sporttopp låter ganska härligt va? Det tycker jag med! Att få in träning i din vardag kan kännas som en utmaning när du sitter still på ett kontor. Men, jag tror att nyckeln är att sluta tänka ”träning”, och istället tänka ”rörelse”. Se till att vara den som hämtar kaffe till dina kollegor eller som tar trapporna istället för hissen. Kanske promenerar en sväng runt kvarteret på lunchen, eller som går mellan två möten istället för att ta en taxi. Så styla dina träningskläder med en oversized kavaj eller skjorta så är du good to go för hela dagen.

Stronger

Men, en viktig sak att lägga på minnet – du måste ge dig själv rätt förutsättningar för att få in mer rörelse i vardagen. Så styr om dina rutiner och ge dig själv lite extra utrymme och tid. Och klicka hem allt du behöver – Stronger har jättefina färger på sina set som passar perfekt nu till våren. Med koden FORNIxSTRONGER får ni 20% rabatt på hela ordinarie sortiment. Shoppa här

stronger

Active at home

Glöm inte att börja på en lagom nivå! Om du sätter på dig träningskläder direkt på morgonen så kommer det bli enklare för dig att fullfölja din plan. Ge dig själv en stund på yogamattan, eller ta morgonkaffet med dig och gå en promenad. Inte nog med att du ger kroppen lite extra kärlek, utan du ger även din hjärna en härlig start på dagen. Det kommer att förbättra din koncentration, stresstålighet, ditt humör och din inlärningsförmåga.

Träningskläder

Något som jag var bättre på förut, men som jag tyvärr har tappat någonstans på vägen är att springa 20 minuter på morgonen. Det bästa med löpning är att det är effektivt och du behöver inte springa särskilt långt. Löparjackan är en favorit – den är både praktisk och helt rätt modemässigt. Jag älskar det olivgröna tillsammans med det beiga! Tight och löparjackan är från Stronger.

Träningstights

Active to dinner med Stronger

Träningstights är idag både en modemarkör och ett träningsplagg som passar till nästintill alla tillfällen. Om du har en AW planerad efter jobbet och inte vet vad du ska ha på dig – dra på dig träningskläderna, packa ner klackarna och voila! Då har du en festlig outfit att enkelt svira om till när arbetsdagen är slut. Styla träningskläder från Stronger såhär så är du både chicast på kontoret och på festen!

Stronger

 

Med koden FORNIxSTRONGER får ni 20% rabatt på hela ordinarie sortiment. Shoppa här

*

Vill du läsa mer om mode på FORNI? Klicka här!