Såhär klär du dig både snyggt och bekvämt en nyårsafton hemma

Bild: Net-A-Porter
Artikeln innehåller annonslänkar

Glöm inte bort att klä upp dig skrev Tess i en artikel förra veckan, viktigare ord än vad man kanske kan tro. Trots att nyårsafton spenderas hemma i år så är det viktigt att göra sig till lite och välja fina kläder inför nyår. Svira på dig ett par snygga klackar, steama din favoritklänning och gör dom där lockarna i håret som du känner dig så fin i. Det kommer att bli en roligare nyår då!

Jag vet inte hur ni känner men snygga hemma-outfits ger mig numera gåshud och jag vill inte spendera en sekund till i en pyjamas. Hur mysigt det än kan vara så känner jag en stark känsla utav att det är nog med den trist klädsel nu. Returnera dina nyinköpta tofflor och ersätt dom med två höga par klackar, lägg undan dina stickade tröjor och trassla in dig i ett snyggt fodral istället. Jag lovar att saker kommer att hända med din energi! Även om du kanske bara kommer gå runt hemma med dina närmaste så se till att göra det med ett riktigt kallt glas bubbel i den ena handen, läppstiftet i den andra och i där extrahanden som alla kvinnor har så finns det gott om plats för en mobil att ta bilder med. Föreviga denna nyårsafton i säkerhet, men med stil!

Toppen som tar plats

kläder nyår

Topp / Svart topp / Jeans / Skor / Läppstift / Väska

Att låta toppen och framförallt axlarna ta plats i år har varit väldigt trendigt. Det fortsätter vi med rätt in i det nya året, och självaste nyårsafton är inget undantag. Låt din överdel prata för sig själv och lägg lite mindre krut på nederdelen, ett par välsittande jeans kan snarare vara till din fördel än att maxa med en party byxa. Då har du skapat en mer balanserad outfit och du ger din topp den uppmärksamhet den förtjänar. Dessutom är väl ändå jeans och klackar med öppen tå den finaste kombinationen som finns?

Den bekväma klänningen

kläder nyår

 

Långklänning / Blå klänning / Halsband / Tröja / Skor 

En stickad klänning eller en klänning i ett lite mjukare material passar perfekt till denna speciella nyårsafton! Jag älskar kombinationen av tunna band som matchas med en långärmad tröja under, så var inte rädd att testa det. Ska vi gå igenom hur man gör men skorna förresten? Så länge du inte är hemma hos någon med super dyra golv i stilettklack så är det oftast inga problem att använda skor inomhus. Så tvätta av dina skor och ta med dig dem i en väska, då kan du ha dem ihop till din outfit hela kvällen. Det är ju faktiskt inte samma känsla att gå runt i strumpor.

Stor kavaj och den lilla svarta

kläder nyår

Glitter klänning / Svart kavaj / Beige kavaj / Svart klänning / Skor / Väska 

Den lilla svarta – plagget som alltid är snyggt! Ett tips från coachen är att investera i en riktigt snygg svart klänning som du kan använda i år efter år. Du kommer inte att ångra dig. Denna nyårsafton är det både snyggt och bekvämt att matcha din vapendragare med en riktigt oversized kavaj. Det är en personlig favorit att matcha super feminina plagg med något lite mer maskulint. Det bryter av snyggt och ger dig en 10-poängs look.