SHOPPA ARTIKEL

Sno stilen av Instagrams stilikoner i höst

Bild: Linn Ödman
Artikeln innehåller annonslänkar

Det verkar som att alla stilikoner löser övergångs-säsongerna med bravur, medans vi andra kämpar för att få ihop det. Vädret pendlar och man vet inte riktigt om man ska rota i höstgarderoben eller hålla kvar i sommargarderoben. Likaså kan det kännas omotiverat att köpa nya plagg som man vet bara kommer fungera i max en månad.

Lyckligtvis finns Instagram och Pinterest där proffsen briljerar även i tiderna då vi dödliga tvivlar. För att komma ur september med någon form utav stilmässig värdighet så behöver i alla fall jag suga åt mig så mycket inspiration som möjligt. Så låt oss se vad modeprofilerna har på sig:

stilikoner
Foto: @alexisforeman

En trenchcoat, raka svarta jeans och ett par chunky sandaler. Enklare eller snyggare än så blir det inte. Denna outfit är perfekt för de dagar du inte känner för att ha på dig något speciellt, men vill ändå vara stilsäker. Om du har hängt med i capsule wardrobe-trenden (du kanske satt klistrad på vår Instagram när vi gjorde utmaningen i vintras?) så har du förmodligen redan de flesta utav de här plaggen i din garderob redan. Släng ihop dina favorit-basplagg i denna kombinationen och ta över stan i september!

Sheer Merino Wool Roll-Neck

499kr från ARKET
Köp

Vid byxa i denim

199kr från H&M
Köp

Chunky Leather Sandal

1 750kr från ARKET
Köp

Oversized Trench Coat

1 900 kr från ARKET
Köp
stilikonerBild: Sylviemus_

För många kanske den här outfiten ser en aning kylig ut, men jag är beredd att slå ett slag för att det är precis nu man ska gå klädd såhär. Släng på en jacka på morgonen och njut sedan av en perfekt outfit i september-solen. Jag älskar att ha höga stövlar till en lång kjol, man slipper att visa benen och det håller dig både varm och snygg.

Nova tank

129kr från Gina Tricot
Köp

Slender Leather Belt

390 kr från ARKET
Köp

Vadlång jeanskjol

279kr från H&M
Köp

Knee-High Slouch

2 900kr från ARKET
Köp
stilikoner
Bild: amaliemoosgaard

Om du läste artikeln om höstens trender så lär du känna igen dig i den här bilden! Kragen är nämligen en utav de stora trenderna i höst och här ser vi den under en snygg stickad tröja. Jag gillar verkligen hur man kan ge en outfit liv genom att bära en tröja med en krage. Eftersom solen fortfarande strålar så är det även läge att bära ballerinaskorna ett tag till. Du kommer att tacka mig när du snubblar fram i klumpiga kängor om några veckor!

Cecilia blouse

449kr från Gina Tricot
Köp

Bell-Sleeve Alpaca Jumper

799kr från ARKET
Köp

Straight Regular Jeans

399kr från H&M
Köp

Ninni Suede Black

1 495kr från Flattered
Köp