Sno stilen av Therese Hellström

Saknar du inspiration till dina kommande vårlooks? Inte längre! Här har du tre av mina favoritlooks direkt från Paris att sno stilen från. Vi djupdyker i garderoben och återskapar looks jag själv bär. Vilken stil är mest du? French touch, Preppy cool eller Lady-like?

En fransk touch

Exakta plagg: Blus / Jeans / Väska / Skor

En klassisk fransk look kan i mina ögon, kan inte vara annat än en vit blus eller skjorta, mörka jeans och röda läppar. Din blus får gärna ha volanger och ditt läppstift är i den klassiska färgen. För att få denna outfit att se lite mer unik ut så tycker jag att ett inslag av leopard kan passa in – gärna i format av skor, väska eller scarf.

Sno stilen:

Blus / Jeans / Skor / Väska

Preppy Days

vårlooken

Exakta plagg: Solglasögon / Blus / Shorts

En ’preppy’-look är aldrig fel… kombinationen av stilrent, färgglatt och sött skapar en klockren vardagsoutfit som får alla du passerar att le. Blanda tre olika färger men som tillsammans går i samma ton, exempelvis enligt bilden: i pasteller. Pasteller är dessutom perfekta att ha som bas i vårlooken. Som grädde på moset kan du även byta ut solglasögonen mot det perfekta diademet.

Sno stilen:

vårlooken

Kavaj / Diadem / Blus / Shorts / Solglasögon / Väska

På med hatten

vårlooken

Exakta plagg: Hatt / Kavaj / Väska / Jeans / Stövel

En ”lady like” -stil kan vara snyggare än man tror… på med kavajen och matcha tillsammans med hatten för maximal effekt! För att uppnå denna stil ska du lägga ditt fokus på ’statement’-kavajer (gärna mönstrade eller i tweed!) och kreativa hattar som gärna får gå i samma färgton. Denna look är faktiskt lika snygg på jobbet som till din after-work eller lördagslunch på stan. Detta är den perfekta vårlooken! 

Sno stilen:

vårlooken

Kavaj / Väska / Jeans / Hatt / Stövlar

 

Vill du läsa mer om mode? Du hittar kategorin här!