Sno stilen av kändisarna i Aspen

Bild 1: @celebssstreetstyle  Bild 2: @bellahadidtoday
Artikeln innehåller annonslänkar

Det var en hel del kändisar som spenderade sin julledighet i skidorten Aspen, Colorado och det märks att den kändistäta skidorten numera är en perfekt modedestination för våra trendstjärnor. Ypperligt tillfället för våra favoriter att visa upp sina senaste vinterlooks. En del körde på en lite mer chic afterski stil medan andra var klädda efter väder och aktivitet.

Kendall Jenner

Sno Aspen stilen

Bild: @celebssstreetstyle

Kappa / Jeans / Väska / Skor / Solglasögon

Överst på min lista var modellen Kendall Jenners outfit. Hon var ute och strosade i skidbyn klädd i en stor brun kappa, blå jeans och en Louis Vuitton väska med dekorativa fransar. Stjärnan i den här outfiten var ändå hennes minst sagt unika stövlarna. Cool och unik variant på en av de hetaste trenderna under 2022, cowboybootsen, men dessa par i en winter-edition klädda i päls!

Kylie Jenner

Sno Aspen stilen

Bild: @jennerr_kardashiann

Kappa / Jeans / Topp / Skor / Hatt

Vi är vana vid att se Kylie Jenner i mer extravaganta outfits så det var kul att se stjärnan klädd i en mer nedtonad och avslappnad look. Under en middag i byn var hon stylad i ett bar blå bootcut jeans, en vit topp och en statement trenchcoat i läder, hon toppade looken med en buckethat i päls.

Hailey Bieber

Sno Aspen stilen

Bild: @hrbbmedia

Jacka / Byxor / Skor / Örhängen / Solglasögon

Mr and Mrs Bieber var även dom på besök i skidorten, där rockade Hailey en röd vadderad jacka ihop med ett par grå cargobyxor och klassiska vans. Hon accentuerade sin lågmälda look med ett par gultonade glasögon och ett par chunky örhängen i guld.

Gigi Hadid

Sno Aspen stilen

Bild: @gigihdbr

Jacka / Skidbyxor / Tröja / Skidglasögon

Bella Hadid

Sno Aspen stilen

Bild: @bellahadidtoday

Jacka / Skidbyxor / Pannband / Skidglasögon

Självklart behövde vi även inkludera Hadid-systrarnas Aspen looks! Gigi körde på en mer färgglad outfit, klädd i en citrongul pufferjacka, ljusgrön tröja, svarta skidbyxor med ett markerat bälte. Pricken över i:et blev också de coola skidglasögon med spegelglas i en gul-orange färg. Bella körde på en mer enfärgad look där hon bar en svart läderjacka och svarta skidbyxor. Hon matchade outfiten med samma monokroma accessoarer, svart pannband, hjälm och glasögon. Båda körde på skidåkarens bästa frisyr, två låga flätor. Summerat var de stilsäkra systrarna klädda båda praktiskt och proffsigt, perfekta looks för att ta sig an backarna!