SHOPPA ARTIKEL

De snyggaste kläderna på uteserveringarna i vår

Bildkälla
Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar
Klicka på SHOPPA ARTIKEL till vänster för att se produkter

Den bästa tiden på året har nu officiellt börjat. Efter drygt sex månader börjar den svenska befolkningen äntligen ta sig ut på gatorna igen. Vår vinterkänsliga hy får för första gången i år möta vårsolens starka strålar. Vi belamrar uteserveringarna och ser inga som helst problem i att köa upp till två timmar för ett bord ute i solen. “En filt också, tack!” säger vi till servitören när vi beställt in vårens första flaska rosé. Jag vet att andra länder skrattar åt oss när vi sitter invirade i våra filtar och kisar mot solen, men är det inte lite härligt ändå? Kom faktiskt på mig själv med att gå runt och le när jag vandrade upp längst Kungsgatan idag, och vet ni vad? Jag fick många leenden tillbaka. Likväl jag får knuffar i sidan och suckande blickar när regnet piskar, men idag har jag förträngt att de dagarna ens existerar.

Åter till uteserveringarna! Nu har denna härliga säsong dragit igång på riktigt. Visst har man längtat lite efter att få piffa till sig efter jobbet och sedan ansluta vännerna på ett glas bubbel? Just därför har jag satt ihop lite inspiration åt er inför våren och sommarens många timmar på uteserveringarna!

En kyligare vårdag


tröja, kjol, klackar, solglasögon, örhängen
bildkälla

Kylan har en tendens att komma och gå som den vill enda fram till midsommar. Men häng inte läpp för det! Bara för att det är lite kallare behöver man inte ta fram höstkappan och svarta jeans. En värmande kjol och en ljus stickad tröja håller dig både varm och vårfin!

Kjol + Stövlar = sant

stövlar, armcuff med pärlor, armcuff, tröja, kjol, väska
bildkälla

Det som är så bra med kombinationen stövlar och kjol är att man även här slipper oroa sig för att frysa, samtidigt som du ser riktigt somrig ut! Snyggast tycker jag att det är när stövlarna har en loose fit kombinerat med en kjol som fladdrar härligt när man tar sig fram i folkmassan.

Cykelbyxan

kavaj, sneakers, halsband, solglasögon, väska, cykelbyxa
bildkälla

Det här är verkligen en trend som var den där typiska “det där kommer jag aldrig ha på mig” och som sedan vuxit. Jag är fortfarande osäker på huruvida detta passar på mig, men jag älskar det på andra! I månadens “Monthly Picks” skrev jag om mina planer på att bo i min oversize-kavaj denna vår. Outfiten ovan gör mig inte mindre övertygad om att det nog faktiskt kommer att bli så!

Pastellkostymen

väska, örhängen, solglasögon, byxor, sneakers, kavaj
bildkälla

Finns det något vårigare än pastell? Efter månader av svarta plagg längtar jag ofta efter att dra fram det mest färgstarka jag har i garderoben. En kostym i färg livar upp vilken grå dag som helst. Matcha gärna solglasögonen i samma färg!