SHOPPA ARTIKEL

Monthly Picks: Maj

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar
Klicka på SHOPPA ARTIKEL till vänster för att se produkter

Michaela

långklänning, väska, örhängen, solglasögon, sandaler, armband, cargoklänning

Äntligen kan jag PÅ RIKTIGT säga hej då till mina osköna vinterkläder och dyka ner i sommargarderoben. SOM jag har längtat! Som svullen gravid har jag drömt om de tunna klänningarna som äntligen börjar komma i säsong. Tack gode gud! I april är det jag som går in i sommar-känslan. Ja, redan. Jag är ändå både svensk och gravid. Drömmer om vitt, gult och krämfärgat <3

Emelie

creoler, mindre creoler, jeans, kavaj, sandaletter, läppstift, solglasögon, poster 1, poster 2

Förstår inte riktigt vart tiden tar vägen. Vad som hände med april känns lite som ett mysterium. Men hur som helst! I helgen hade jag en redig vårstädning och blev väldigt sugen på lite ny konst att hänga upp på mina vita väggar i vardagsrummet. Funderar på dessa från Wall of Art. Ovan finner ni även det enda jag vill bära i vår och sommar. Sandaletter, mina favoritjeans och en kavaj större än min pappas. Exakt så kommer jag att se ut i sommar när jag lapar sol på uteserveringarna med en Aperol i vänsterhanden. Skål för maj!

Louise

iPhone-skal, armband, Apple watch, foundationpuder, lotion, jeans

Något jag insåg med värmen är hur lat jag har varit med att smörja in mig. Jag har provat olika body lotions hela vintern och har inte hittat en enda som kan mäta sig med Biotherms Body Lotion, så jag gick tillbaka dit! Benen ska ju visas upp snart! Mer än det har jag beställt hem ett eget iPhoneskal, nu kommer jag alltid går runt med konversationen mellan mig och mina bästa vänner första gången de fick se en bild på min nuvarande sambo. Diana blev så imponerad att hon skickade en bild där hon trillade av stolen. Har också blivit nykär i all form av teknik, speciellt i min Apple Watch som jag till och med har på mig på fester. Mer teknik åt folket!

Tess

jumpsuit, scarf, väska, hår-kit, parfym, klänning, skärp

Äntligen maj, samma höga förväntningar på vårens bästa månad som vanligt! Denna månad har jag ingen rödtråd i vad jag önskar mig, utan strävar bara efter lite av allt. Generellt är jag just nu helt besatt av korta klänningar, stora väskor och beauty. Makes sense? Nja, men det behöver det inte alltid göra!