Vårens trendigaste plagg och hur du stylar dem

Den här artikeln innehåller annonslänkar
Bild: @lindapeee

Vårkollektionerna har släppts i butik och nu är det dags att planera outfits för de varmare månaderna! Vilken vårstil satsar du på och vilka plagg kommer du att lägga lite extra pengar på? Fundera även över vad du redan har och vad du behöver köpa nytt. Att tänka på hur man ska klä sig och se det som en plan att följa gör att du blir mer stilsäker, och som en bonus så förhåller du dig även mer hållbart till modeindustrin.

Jag har listat några av vårens trendigaste plagg, och dessutom gett dig tips på hur du kan tänkas styla dem. Plaggen nedan kommer att finnas i min garderob och jag är över-exalterad på att vädret tillåter oss att bära lättare plagg! Jag menar hur härligt är det inte att få stoltsera med sina spiror igen efter att ha haft dom instängda en hel säsong?

Högklackade flip-flops

SolglasögonSkor / Topp / Shorts / Örhängen / Väska

Som jag har förstått det så är det just nu lite utav en Hollywood fight om vem som gjorde det högklackade flip-flopsen populära igen. Vissa hävdar att det var Rihanna, medans andra håller stenhårt på Kim Kardashian. Oavsett vem, så är jag lycklig att dom är tillbaka och trendar år 2020 – för det är en så snygg sko! Skon går dessutom att matcha till nästan vad som helst, så detta är en bra investering inför sommaren!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Sophia Roe (@sophiaroe)

Prickiga klänningar

Diadem / StövlarKlänningSolglasögonVäska

Finns det något som är mer chict än prickiga klänningar? Jag tror inte det! Ett tips är att lägga lite mer pengar på en prickig klänning. Det är en trend som aldrig riktigt dör, och därför kan du ha din klänning i många säsonger utan att känna att den är omodern. Lägger man lite extra kosing på den så håller den dessutom längre och den sitter oftast lite bättre – så att du även känner att du vill använda den länge.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av StyleVitae (@stylevitae)

Kjolar i silke

Vårens trendigaste plagg

Kjol / Topp / Solglasögon / Skor / Väska / Armband

Låt aldrig silkeskjolarna gå ur tiden! Jag älskar silkeskjolar då man kan variera dem extremt mycket genom att byta ut överdelen och få en helt annan outfit. Vad man än matchar en silkeskjol med så tycker jag även att det ser väldigt lyxigt ut. Frågar du mig så kan man absolut komma över en silkeskjol för en ganska billig peng som trots det ser väldigt high-end ut.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Réalisation Par (@realisationpar)

Bermudashortsen

Vårens trendigaste plagg

Solglasögon / Skor / Topp / Shorts / Örhängen / Väska

Bermudashortsen är inte bara det trendigaste plagget du kan bära i sommar, utan också det skönaste plagget! Matcha det med pasteller för att vara trendernas drottning, eller ta en mer minimalistisk take på trenden och matcha med enfärgade accessoarer. Hursomhelst så fungerar dessa shortsen lika bra på festen som till vardags, så se till att köpa ett par du verkligen gillar – dom kommer rädda dig i många outfit-kriser!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Linda Persson (@lindapeee)

Vill du läsa mer om mode? Spana in kategorin här!