SHOPPA ARTIKEL

Monthly Picks: April

Artikeln innehåller annonslänkar.

Michaela

väska, klänning grön, sneakers, solglasögon, blus, kjol, klänning blå, klänning vit, klackar

ÄNTLIGEN börjar våren komma vilket betyder att mina garderobsmöjligheter som gravid ökar med 800%!!! Jag har bott i ett par svarta byxor under hela 2019 (tvättar dem varje söndag, så jobbigt att bara kunna ha ett par byxor haha!). Men nu kan jag alltså äntligen börja bära roligare outfits eftersom klänningar funkar perfekt med magen! Jag ska på Margauxs bröllop nu i april så jag letar efter något att ha på mig där. Annars vill jag bara ha våriga looks och fina accessoarer.

Emelie

väska, solglasögon, BUS-mist, boots, creolörhängen, örhänge, shorts, kavaj, deodorant

Men hörrni NU är faktiskt våren här för att stanna! Slasket är borta och på gatorna sopas de sista spåren av vintern bort. Jag vill rota fram mina ljusa linneplagg och spraya benen med en härlig BUS för att inte avslöja bristen på sol som varit de senaste sex månaderna. Vill även passa på och tipsa om N.A.Es deodorant som jag testade när jag skrev denna artikel. Den är fantastisk och det kommer krävas mycket för att jag ska vilja byta ut den!

Louise

serum, setting powder, skjorta, sjal, örhängen, jeansjacka, högtalare

Gud var mars gick fort! Nu är det sommartid igen (för sista gången någonsin kanske?!) och allt jag vill är att springa runt i linneskjortor med scarfar i håret. Högtalaren vill jag ha på en brygga i solen, men än så länge gör den sig riktigt bra i badrummet! Örhängena har jag sprungit runt med en vecka och älskar att de är tjocka men väger faktiskt ingenting. Viktig puck för mig, för när jag gick i sexan hade jag en kompis vars öronsnibb delades i två på grund av tunga örhängen, ugh!

Tess

klackar, klänning, handkräm, handväska, jacka, trosor, tröja, kjol

I April befinner jag mig i Köpenhamn, nytt jobb – ny stad! Med mycket jobb, förändringar och sena nätter så blir min önskelista på saker jag vill unna mig oftast lite extra lång. Gärna allt som tillhör den franska stilen om jag får välja. Vid påsk rör jag mig även mot syd Europa och värme vilket gör att vårkläder äntligen på riktigt behövs. Om jag längtar? JA!