Monthly Picks: Augusti

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar
Klicka på SHOPPA ARTIKEL till vänster för att se produkter

Linda

Träningstopp / Väska / Klänning / Hatt / Skor / Bok

Hej Augusti, vad fort det gick! Jag ska inleda med att säga något så kontroversiellt som att jag längtar lite till hösten… Men jag förstår också att jag vill att sommaren ska vara så länge som möjligt, för när hösten väl kommer då är den så otroligt lång. Därför blev det ett sommarkollage från mig, trots att jag egentligen har börjat smygkolla på höstens mode. Jag vill främst tipsa om två saker som har gjort mitt liv bättre, vilket är träningslinnet och boken. Träningslinnet i vänstra hörnet är ifrån ett för mig nytt märke, Ryvelle, som alltså gör dom bästa träningsklädena. Efter att ha använt dessa som sitter som ett mjukt och behagligt andra skin så kan jag inte köpa något annat. WOW! Ett annat tips från mig är boken “one line a day” en bok där du reflekterar över dagen och livet, väl investerade pengar med andra ord.

Louise

Hårborste / Airpods / Fix+ / Ögonskuggspalett / Ansiktsmask / Skor  / Tröja / ÖgonskuggaHighlighter

Produkterna den här månaden är antingen nya, personliga favoriter (Makethemake Highlighter, YSLs ögonskuggor och Wonderbrush) blandat med produkter på min önskelista (hur länge har jag haft AirPods Pro på min Pinterest-board egentligen?). MACs Fix+ med C-vitamin har jag velat prova länge, och efter att @hairtalkbyemelie tipsade om den blev jag såld. Det blir nästa inköp! Hoppas ni njuter av sommaren och möjligtvis semester ❤️ 

Michaela

Blus / Väska / Blå tröja / Kjol / MobilskalBeige Tröja

Augusti för mig är en blandning mellan semester och jobbstart. Jag jobbar lite, och semestrar lite. Dessutom fyller jag år! I år önskar jag mig bara en massa ytliga saker som jag absolut inte behöver, och hade gärna haft på mig plaggen ovan när jag börjar jobba veckan efter. Mobilskalet från Louis Vuitton får gärna ligga i födelsedagspaketet dock…

Amanda

Augusti

Träningstopp / Tenniskjol / KollagenFlaskaÖgonmask / Mist / Långärmad träningstopp / Tränings tights

Augusti känns alltid som en lurig månad, jag vill hänga kvar i sommarkänslorna samtidigt som höst och rutiner börjar kännas lockande. Jag vill fortfarande bo i somriga klänningar men inser att det kanske inte är någon idé att klicka hem några. Istället låter jag augusti månad fokusera på hälsa och välmående – min träningsglädje är nämligen tillbaka ihop med inspiration att ta hand om mig själv (inifrån och ut!) Eftersom padel blivit en ny favoritaktivitet känns en tenniskjol som ett måste! Så får istället klicka hem denna outfit illa kvickt.

Therese

Augusti

T-shirt / Tenniskjol / Ring / Clutch / Skor / KlänningNagellack

Efter en annorlunda vår så kändes mina två veckor semester rätt korta, men ändå känner jag mig redo för en ny säsong med fokus på jobb och välmående… Varma dagar i Paris, springrundor längts La Seine och sena kvällar på en fransk bistro ska få definiera min kommande månad. I augusti får därför dessa pärlor gärna dyka upp i min garderob.

 

 

Missade du förra månadens monthly pics? Då hittar du den här!