Monthly Picks: Juni

*Den här artikeln innehåller ANNONSLÄNKAR*

Michaela

SolglasögonKlänning / Svart väska / Väska / Klackskor / Sneakers / Strandväska

SOMMAR sommar sommar sommar sommar… jaaa nu är du här! I alla fall över 15 grader och inte snöstorm, så man får vara glad för det man får. Vi vistas ju ute mer än någonsin nu på grund av rådande pandemi och jag ska försöka njuta av situationen även om den är speciell. Ser fram emot att ha på mig klänning varje dag i tre månader från och med… NU!

Linda

Montly pics

Väska / Skor / Klänning / Örhängen / Läppstift / Serum / Diadem / Armband

Jag inser att jag verkligen har svårt att få sommar/vår känsla i år. Jag brukar vid det här laget gå loco på blommiga klänningar och somriga blusar men i år – nje. Jag smygstartar i alla fall nu och kommer hålla mig i den bekväma bubblan av klänningar i jordnära färger och matcha de med höstiga accessoarer. Då får hjärnan en chans att vänja sig vid sommaren på ett icke chockartat vis. Jag hoppas att min sommarkänsla kommer snart i alla fall, för jag saknar att vältra mig i klänningar och leva på jordgubbar. Kom igen nu moderjord, jag behöver en temperatur över 20 grader för att få feeling!

Louise

Montly pics

Klänning / Solglasögon / Hörlurar / Läppglans / Concealer / BronserOljaLocktång

Varje vår blir jag lika förvånad över hur påverkad jag blir av vädret, nu när solen och värmen har börjat kika fram praktiskt taget skuttar jag fram (eller ja, jag har ju en baby bump så snarare studsar). Den här månaden har jag suktat efter ett par nya solglasögon, vågigt hår och solkysst ansikte. Jag har också lyssnat på The Beatles hela månaden, har testat ett par hörlurar från JBL som stänger ute ALLT annat ljud så känns som att jag studsar fram i en musikvideo. Fasiken alltså, ni hör ju hur bra jag mår just nu! Mer sol tack!

Therese

Montly pics

Bok / Klänning / Solglasögon / Läppstift / VäskaFåtöljSkor

Ny månad, nya tag! Vi lämnar en lång period av total lockdown in Paris bakom oss och ser nu ljuset i tunneln… För mig betyder juni nya chanser, positiv energi och en del förändringar. Utan att nämna för mycket redan nu så spenderar jag stor del av dagen på inredningssidor. Det är ju FÖR inspirerande, och dyrt. Därav min blandade önskelista den här månaden… Ta hand om er!

Amanda

Montly pics

Äntligen är den bästa tiden på året här! Hittills handlar livet som nybliven förälder om bekvämlighet (jag bor nämligen i tights och amningslinnen) men i juni vill jag svassa runt i något som är bekvämt men ändå somrigt (och såklart amningsvänligt). Därför står skjortor och klänningar högt upp på min shoppinglista. Även makeupen måste andas enkelhet! Ögonkrämen och cc-creamen är mina favoriter just nu, och jag är extremt nyfiken på boy brow! Misstänker att det kommer vara en favvo quickfix året om – därför ska jag klicka hem den illa kvickt.