Monthly Picks: December

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar

Michaela

Michaela

Jacka / Väska / Skor / Jacka / Tröja / Väska 

Jul, jul, strålande jul! Jag önskar mig fina klappar men mest av allt kärlek och en stor dos lugn. Det här året har minst sagt varit hetsigt! Trots att det har varit en pandemi och det sociala livet inte har varit som det brukar, så har jag drunknat i jobb och nu när julen kommer känner jag för att unna mig något lite extra. Så dessa ting får gärna finnas under granen – from me to me!

Thérèse

Collage

Jacka / Skor / Parfym / Gift Kit / Klänning / Väska

December, underbara december! Inte trodde man att tiden skulle gå så fort i början av hösten. Den här månaden vill jag bara bära allt som glittrar, sticker ut och är festligt. I kombinationen med lite härliga beauty-produkter. Ses på stan, vänner!

Nick

 

Monthly picks

Jacka / Skor / Jeans / Nagellack / Blus / Stövlar / Kjol / Skjorta 

Jag har förlikat mig med att det redan är december och myser runt med oförskämt mycket julfeeling. Det måste bero på att det är första julen med min lilla pojke som gör det extra kittlande. Hur som helst är december för mig en festligare månad där jag gärna klär upp mig lite. Dock lirar inte riktigt de festligaste av outfits med nybliven mamma-livet, som innefattar mer kräks än jag vill erkänna. För att balansera verkligheten något vill jag satsa på tjusigare vardagskläder och mer accessoarer för att känna mig lite piffigare!

Julia

Monthly picks

Läppglans / Ansiktskräm / Rouge / Jacka / Tröja / Byxor / Kappa / Klänning  / Solglasögon / Skor

Redan december? What? Att vi redan är inne på årets sista månad! Nu börjar det bli riktigt kallt ute så just nu känner jag bara att allt jag vill ha är kläder som gör mig varm! En chic dunjacka hade inte suttit fel, stickat i mängder och gärna ett par varma boots. Jag la även in en hudvårdsfavorit från Mantle som min hud älskar under kyligare tider. Hoppas ni får en fantastisk december!

*

Missade du förra månadens Montlhy Picks? Klicka här!