SHOPPA ARTIKEL

Monthly Picks: Februari

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar
Klicka på SHOPPA ARTIKEL till vänster för att se produkter

Michaela

skor, halsduk, tröja, bodycreme, kjol, jeans

Februari… faktiskt en ganska menlös månad när det kommer till stil och inspiration. FÖRLÅT för pepp-döden haha, men har jag inte rätt? För tidigt för att börja kika på vårkläder och för sent för att fortfarande gilla vintergrejerna. Jag ser fram emot att rensa ut här hemma och göra plats för våren i mars! Men om någon hade kommit och gett mig sex saker bara sådär, hade jag garanterat valt dessa.

Louise

Starten på 2020 flög förbi, så pass att jag inte riktigt förstått att vi är i ett nytt decennium ännu – därför kommer jag låta februari bli nyårslöftenas månad. Kolla in månadens mobilbakgrunder imorgon om du också vill förlänga nyårskänslan!

Amanda

 ansiktsvatten, gravidkjolmom-ring, tights, polo, sneakers, parfym, rengöring, bok

Februari är här – och det betyder mindre än tre månader till BF! Man skulle kunna tro att bebis-saker är det enda som rör sig i mitt huvud, men det har snarare varit inredning (mamma säger att jag boa:r hemma) och kläder. Typiskt nog mest kläder som jag inte kan ha, men ett vanligt plagg som fortfarande passar är mina Lululemon Align Pants! Det är också är ett av mina mest använda plagg även utan gravidmage – därför ska jag investera i ett par ljusare nu till våren. I övrigt handlar livet mest om komfort – att få känna mig fräsch och bekväm de sista tunga månaderna.

 Linda

Herregud vad skönt det är med nytt år! För mig känns det som att vi är påväg mot ljusare tider och det känns fantastiskt. Nytt och fräscht är mina ledord, och jag vill i denna omgången av FORNIS Monthly Picks presentera er för mina nya favoriter. Min första favorit är färgen elefantgrå som jag har gått och blivit besatt utav. Allt jag kommer över i elefantgrått måste bli mitt. Jag älskar att det är en blandning av svart och vitt, och färgen känns så sober och fräsch. Ja ni hör ju vilken färgsprakande invid jag är… inte. Mina andra favoriter är mina nya hudvårdsprodukter från Klairs och Verso. Klairs Cleansing Oil är den bästa jag har testat, och Versos nattkräm med retinol – wow! Testa!

Tess

monthly picks

väska, skor, klocka, tröja, solglasögon, kappa, kavaj, byxor

Februari betyder modeveckor för mig, från Köpenhamn till New York och Paris utan stopp. Därför är denna månads önskelista en härlig bladning av utstickande modeönskningar jag gärna hade sett hänga i min garderob. Ser du någon springandes på stan i stilettklackar, iklädd varm jacka och med mobilen i högsta hugg – så vet du att det är jag!