Monthly Picks: Januari

Artikeln innehåller annonslänkar

Michaela

Klänning / Tröja / Kjol / Örhängen / Jeans / Skor

Februari, SÅ tråkig modemånad och dessutom är jag supergravid? Inte en optimal kombo. Men kanske är det just den kombon som har fått mitt modehjärta att slå senaste tiden. Jag fantiserar om hur jag ska klä mig när magen är borta och våren är här. I korta kjolar, stora skjortor, jeans och sneakers. Gå på fest och ha på mig en blåsa som får alla andra att tappa andan (eller ska man bara gifta sig i den här underbara skapelsen från Toteme?). Jag ser helt enkelt väldigt mycket fram emot ljusare tider.

Linda

Jacka / Ljus / Lampa / Klackar / Bustier / Jeans / Korsett / Kofta

Oh my! Jag har blivit besatt av 90-tals stilen. Jag försökte länge att inte falla dit, försökte intala mig själv att lösa lågmidjade jeans matchat med en topp inte alls var snyggt, men nu kan jag inte hålla tillbaka längre. Jag är fullkomligt besatt av den ökända stilens återkomst och jag kommer nu faktiskt att låta det hända. Jag har klickat hem allt ifrån jeans till toppar och hårband och det är okej om ni vill skratta åt mig. Min twist kommer dock bli att jag kör hela stilen á la 90-tal men jag vill alltid bryta av med minst en nutida detalj som en kavaj eller liknande, ett mer seriöst förankrat plagg helt enkelt. Vi kanske hörs i februari med ett nytt stil-bekännande eller med en Linda som grävt sitt hål ännu djupare. Förhoppningsvis har jag inte gått och skaffat hörlurar med sladd i alla fall, men jag vågar inte lova någonting. Kram på er!

Amanda

Tröja / Väska / Dagbok / Foundation / Skjorta / Skor

Januari och februari är sedan länge kända som årets tråkigaste månader, men när jag vrider och vänder på det är de nog inte så dumma ändå? För när allt står lite stilla blir man extra duktig på att bygga upp pirr och förväntningar. På solljuset som varar längre för varje dag nu, varmare temperaturer, vårigt fågelkvitter, ett glas på en uteservering, vårblommor som sakta stiger ur jorden och att klä sig utan vinterboots, mössa och vantar. Känslan av längtan efter våren är inte så pjåkig ändå!

Fanny

 JackaStövletter / Kavaj / Keps / Halsband / Ljus / Bälte / Jeans

Det känns så bra att januari månad äntligen har passerat, nu kraftsamlar vi allihopa och håller ut februari också och sen får man väl ändå börja välkomna våren?! Jag ser fram emot pirret! Våren är verkligen min favoritårstid! Hur som helst, i januari har min främsta inspo cirkulerat kring läderkavajer och coola bälten. Precis som Linda har även jag fallit offer för 90-tals stilen men lite mer åt retro hållet. Gillar verkligen idén med att addera en cool kavaj, ett bälte eller udda smycken till en helt vanlig jeans och t-shirt outfit och vipps har man skapat en ledig men trendig look.

 

Missade du förra månadens Monthly Picks? Klicka här!