SHOPPA ARTIKEL

Monthly Picks: Juli

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar
Klicka på SHOPPA ARTIKEL till vänster för att se produkter

Michaela

gul klänning, klackar, vit klänning, orange klänning, hårspännen, sneakers, citronklänning, baddräkt

SOMMARLOV!!!
Jag vill bara ha på mig vita och gula klänningar, korgväskor, saker med citroner på och pärlor i håret. Det här är den tjusigaste perioden rent stilmässigt tycker jag – det är så enkelt att klä sig fint och verkligen en period som passar mig. Luftig, skön och så behöver man inget smink när man har en solkysst hy och stora solglasögon. Bästa månaden!

Emelie

solglasögon, bikinitop, bikiniunderdel, örhängen, väska, scarf, ring

Årets bästa månad är äntligen HÄR! Jag fyller år, solen skiner och majoriteten är lediga någon vecka i juli – det kan liksom inte bli bättre? Mina lediga dagar kommer jag att spendera i stugan på Öland, hos släkten i Skåne och med vänner i Stockholms skärgård. Strandväskan står redo och den kommer att se ut exakt såhär plus någon av de böckerna Michaela tipsade om i den här artikeln!

Tess

tröja, shorts, berlock, handväska, skärp, armband, boots, blus, parfym 

Äntligen sista jobbdagarna innan semester – om man nu kan säga så med fyra olika jobb som jag har! Ser ändå framemot en sommar med olika typer av äventyr: flytt, festival, medelhavet och fashion week för att bara nämna några. Så här ser jag ut i sommar, ser ni en röd tråd? Denna gång, ja! Mycket silver, rött och lite zebra. En FAB sommar önskar jag dig.

Louise

sheetmask, klänning, nagellack, serum, sneakers, lash slick + color slide duo, passfodral, klänning

Den här månaden går jag på semester! Vi ska till Los Angeles i nästan tre veckor och jag har fått inse vad som är viktigast för mig att packa. Elixirs niactil fortsätter att vara en favorit, men nu matchar jag sen med en sheetmask innan flyget. (INNAN flyget, om du gör en ”skincare routine” på flyget lär du torka ut din hy mer…) Annars är jag besatt av blått och vitt som vanligt. Petras Adoore-klänning fick mig att känna mig så fin att jag bar den på två tillställningar i rad!

Amanda

body scrub, vattenflaska, örhängen, solglasögon, solskydd, fot-peeling, flip-flops

Den bästa sommarmånaden nalkas! Förväntningarna om varma sommarkvällar och lata dagar på stranden stiger i takt med nedräkningen till semester. Juli är månaden då jag överger Stockholms gator för alla guldkorn som Sommarsverige har att erbjuda. Jag är konstant iklädd flip-flops, solglasögon och SPF50. Högst upp på semesterns to do lista är att inte få vätskebrist!

Många artiklar på FORNI använder sig av annonslänkar, där vi på FORNI får en liten ersättning per klick. Annonslänkar är inte sponsrat innehåll eller samarbeten. Allt vi redaktörer skriver i våra artiklar är 100% våra egna åsikter och speglas inte av de produkter vi delar med oss av. Om något innehåll är sponsrat eller ett samarbete, är det tydligt reklammärkt högst upp.