Monthly Picks: Juni

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar

Michaela

Mobilskal / Sweatshirt  / Klänning / Skor / Solglasögon / Ögonskugga / Väska

Äntligen juni, restriktionerna i Sverige släpper något, alla mina nära äldre har blivit vaccinerade och jag börjar känna lite, lite hopp om livet igen. Så nu vill jag klä upp mig, bada i sommar och känna mig ursnygg. Jag frågade Linda på kontoret om Etro-klänningarna håller på att göra en comeback, hon sa bestämt nej, men visst hade jag passat i en sån? Jag tänker lite Kate Moss på festival runt 2010 men nu, år 2021, i uppdaterad version.

Linda

 Enärmad topp / Bikinitopp / Bikiniunderdel / SolglasögonKlänningBrow Freeze / Topp  / Väska

Hej juni – min födelsedagsmånad! Alltså hörni, jag fyller 25 om några dagar (!). Hur sjukt är inte det? Lyckligtvis så känner jag mig faktiskt precis som 25. Jag känner mig liksom halv-vuxen. Nog om det, den här månaden skulle jag gärna hoppa i den gröna klänningen på bilden varje dag. Tyvärr har jag inte råd med det, men jag älskar den ändå. Ren och skär perfektion i en klänning. För det andra har jag faktiskt börjat att få något som liknar en bränna, vilket gör att jag föredrar att sminka mig väldigt lite. Så nu satsar jag för det mesta på en helt osminkad look men med mina bryn fixade. Brynen fixar jag just nu med Brow Freeze från Anastasia som är MAGISK. Längesedan jag testade en produkt som förändrade mitt liv så som den här har gjort. Så om ni får tag i den (vet att det är svårt då den är slutsåld överallt) så KÖÖP den! Massor av juni-pussar från Linda 25år!

Amanda

Balm / Shampoo / Klänning / T-shirt / Shorts / Solglasögon / Earcuff / Svart klänning

Men hallå, nu är det SOMMAR! Dra mig baklänges vad underbart, årets bästa tid är kommen. Den här sommaren ser jag så mycket fram emot att spendera den större delen av min vakna tid utomhus. Det ska badas, solas, springas runt i gräset med lilltjejen, fixas picknickar och fikas, och såklart anordnas en drös härliga grillkvällar med härligt sällskap och diverse smarriga saker. Jag ska suga musten ur mammaledigheten innan det är dags för inskolning till hösten helt enkelt och jag hoppas att ni njuter till max ni med. Puss!

Tess

Solglasögon / Parfym / Väska / Klänning / Skor / Tröja  / Armband

Äntligen juni, årets första sommar månad – om vi nu kan få lite bra väder vill säga! I Paris har maj varit den kallaste på flera år och regnet öser ner som om vi vore i hjärtat av London. Min önskelista denna månad är därför en dröm om att juni ska ge oss sol, värme och festliga (non-covid-lockdown!) dagar.

Tilda

Hårsjal / Tinted Hydrating Gel / Väska / NagellackKlänning / Skor /  Linne / Shorts

Första riktiga sommarmånaden är äntligen här! Dock har det varit som svensk högsommar här i Milano i en dryg månad och nu börjar det nästan bli för varmt… Att klä sig snyggt i över 25 grader i en storstad, och inte minst en modestad som Milano, har känts lite knepigt för mig som ej är van. Helst av allt vill jag slänga på mig den mest svalkande strandklänningen men det känns inte riktigt lämpligt när de eleganta italienarna glider omkring i full kostym. Det känns nästan lite oförskämt, men nu längtar jag efter de svenska sommarkvällarna då man kan klä sig både snyggt och somrigt, i ett önsketänkande bär jag färgglada klackar hela dagarna och dessa gröna drömmer jag om!

*

Missade du förra månadens monthly picks? Då hittar du den här!