Monthly Picks: Maj

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar

Michaela

skor / väska / rosa blus / trosor / solglasögon / klänning / magväska

Om vintern kan försvinna snart (det är ändå maj!) så vill jag bara klä mig i sånt här. Små designerväskor, trendiga solglasögon, tunna stickade klänningar och puffiga blusar. Jag gömmer gärna färgglada underkläder under alltihop också! Nu är jag så trött på basgarderoben att jag vill BADA i färg! Hur vill du se ut i maj?

 

Linda

Jag vet att jag har länkat dom här jeansen förut. Men jag är besatt av dom! Tror faktiskt att jag kommer att vara tvungen att unna mig dom som en maj-present… Vill bära dom med romantiska toppar, stora smycken och kaxiga sandaler hela sommaren. Förutom den shoppingen så är jag på jakt efter ett par perfekta solglasögon. Men jag har dessvärre inte hittat dom än. Återkommer till er när jag har mina drömmars modell vilandes på min nästipp. Inser nu att hela den här texten blev en lång utläggning om vad jag vill köpa just nu. Men det hör väl maj till? Att få förnya både sin garderob och sitt utseende!

Amanda

Tröja / Halsband / Keps / Kopp / Ansiktskräm / Serum / Necessär / Mask

Jag skulle vilja påstå att årets bästa månad är här! Kan man vara olycklig i maj? Körsbärsträd i blom, plusgrader och invigning av nätta skor och förhoppningsvis bara ben. Kanske till och med badkläder om vi har tur! I maj vill jag bosätta mig på landet, lapa sol dränkt i SPF och sippa på en kopp kaffe medan min lilltjej springer runt i gräset. Behövs inte mycket mer för att göra livet komplett!

Sofia

Blazer / Topp / Örhängen / Solglasögon / Väska / Hårmask / Parfym / Linnebyxor

En av mina favoritmånader är just maj, jag älskar våren just för att det är så kravlöst på något sätt, för mig i alla fall. På våren blir man överlycklig om det är minsta lilla sol och om man får slå sig ner på en uteservering. På våren blir man glad när man får ta på sig solglasögonen för första gången och börja kika på vårkläder i butikerna. Och det är den tiden vi är i nu känner jag, den härliga vårtiden! Jag vill byta ut de varmare kostymbyxorna i ull till ett par i linne och strosa runt i ett soligt Stockholm. Kavajen och toppen i blåa nyanser är dessutom verkligen en bonus som skulle tillföra mycket i min vårgarderob!

Tess

 ByxorScrub / Ballerina / Väska / KoftaBlazer / Top

Maj är äntligen här, och det betyder att våren på riktigt har börjat! I Paris har vi redan 20+ grader och det får mig äntligen att vilja klä upp mig. Nu blir det pastellfärger, söta outfits och chic accessoarer. Om bara restaurangerna i stan snart kan öppna snart – så har jag inget att klaga på!

*

Missade du förra månadens monthly picks? Då hittar du den här!