Monthly Picks: Maj

Artikeln innehåller annonslänkar

Tess

Maj

Blazer / Bälte / Ögonkräm / Blus / Klänning / Jeans / Väska / Skor

I skrivande stund är jag i lockdown dag 35 och hade aldrig kunnat tänka mig att jag kunde bli så sugen på shopping! I mina jobbpauser sitter jag och letar allt från vintageväskor till inredning och cocktailklänningar. Det visar också min längtan till en “vanlig” vår med värme, fina outfits och vin på uteserveringar. Jag får längta lite till… och aldrig kommer jag ta det för givet igen! Tills dess får jag sukta efter dessa kap jag gärna skulle vilja slå till på!

 

Michaela

Maj

Våren… som en fördröjning i år – tycker ni inte? I vanliga fall blommar vi ut i april – istället har vi tvingat hålla oss inne, tillbaka, i något som inte är naturligt för oss. Att sitta hemma när vårens första värme slår oss går emot allt vad vi svenskar lever för. Det är tufft – man får tycka att det är tufft. Jag har levt på hoppet om maj, och det gör jag fortfarande. Jag hoppas att vi ska kunna njuta av våren, låtsas som att allt är lite som vanligt, när vi rör oss utomhus på avstånd från varandra. Då ska jag sätta på mig en tunn jacka, stora solglasögon, håret i en slarvig knut – och låtsas med ett glas rosé i handen.
Här är mina maj-favoriter som jag gärna skulle låtsas i!

Linda

Maj

Toner / Örhängen / Diadem / Kavaj / Väska / Kimono / Linne / Shorts / Sneakers

Mitt vår-kollage blev en blandning mellan dröm och verklighet. Jag hade hoppats på att svassa runt i bermuda shorts, en kavaj och ett par sneakers. Men i verkligheten så har jag precis unnat mig en fin kimono att ha hemma, och går för det mesta iklädd den hela dagarna. Jag önskar att jag var en sån som klädde på mig trots att jag sitter hemma och jobbar, men jag har det helt enkelt inte i mig. Jag får panik bara av tanken att sitta i ett par jeans i en soffa. För att vara positiv i denna situationen så verkar min hud må väldigt bra av att slippa ha smink på sig varje dag. Jag tar dessutom hand om huden som om den vore min käraste ägodel (vilket den visserligen faktiskt är), och det gör den gott! Glowet sitter på plats med hjälp utav Klaris alla magiska produkter, och jag är egentligen väldigt redo att gå ut och vara lite vårsnygg på stan i maj!

Louise

Maj

Mac Fix + / Kjol / Halsband / Klänning / Complexion Rescue / Skor / Borste / Body Buff

April månad var den månaden jag gick ut med att JAG ÄR GRAVID. Herre gud, snacka om flockbeteende på FORNI. Det här innebär att jag har börjat leta med ljus och lykta efter snygga mammakläder – varför känns det så svårt? Har ni tips får ni gärna slide into my DMs på Instagram, tack. Förutom gravidkläder uppskattar jag mest de produkter jag redan har och älskar, som min BareMinerals Complexion Rescue (Åhlens har rabatt på den just nu!), en duschborste i silikon från Skincity och MACs magiskt fina Fix+ Pinklite! Får något så galet fint glow med den, är från deras nya bronzing collection som nyss kom ut. Starkt tips!

Läs föregående Monthly Pics här!