Monthly Picks: Maj

Bildkällor hänvisas längre ner i artikeln
Artikeln innehåller annonslänkar

Linda

1. Topp / 2. Kjol / 3. Kjol / 4. Topp / 5. Väska / 6. Byxor / 7. Topp / 8. Kjol  / 9. Solglasögon10. Klänning

Hej och välkomna till en ny månad! Jag måste börja den här texten med att göra en bekännelse. Det är nämligen så att jag vet inte hur länge till det är hållbart för mig att bidra till Monthly picks artikeln. Jag tar nämligen varje chans jag får till att internetshoppa på arbetstid och den här artikeln är en så ypperlig, perfekt, helt otrolig ursäkt för att göra just det. Och det mina vänner, det håller inte mycket längre för min ekonomi. Hur som helst – månadens val innehåller nästan bara plagg från Cos. Jag är nämligen glatt överraskad över deras vår/sommar kollektion och ju mer jag skrollade på hemsidan – ju fler fina plagg hittade jag. Så jag kan verkligen varmt rekommendera att spana in Cos kollektion om ni inte redan gjort det. Njut av försommarn kompisar!

Fanny

1. Klänning / 2. Klänning / 3. Klänning / 4. Klocka /5. Body lotion / 6. Skor / 7. Väska / 8. Väska

Jag vet inte hur det är med er men jag känner verkligen av vår -och sommarpirret i hela kroppen, det är nu det är hörni, njut. Det är så underbart att glida runt i en sommarklänning och ingen har väl missat att Adoore varje år tar priset för snyggaste och mest smickrande klänningar. Juni är även min födelsedagsmånad och i år är jag sugen på att unna mig något extra fint i present till mig själv.

Amanda

1. Klänning / 2. Topp / 3. Örhängen / 4. Sweatshirt / 5. Topp / 6. Shorts / 7. Bok / 8. Chicca roast / 9. Jeans

Så fort blommorna slår ut, luften blir sådär perfekt ljummen och kvällarna ljusa så kan jag inte förstå att jag mäktar med det här underbara under bara tre av tolv månader per år. Men oj vad jag ska njuta nu när sommaren äntligen är här. Det krävs inte så mycket – bara jag får spendera minst ett par timmar utomhus varje dag så är jag nöjd! Åh du ljuva sommar, kan du stanna för alltid?

Madelene

 1. Klänning / 2. Klänning / 3. Klänning / 4. Armband / 5. Örhängen / 6. Örhängen / 7. Skor8. Baddräkt / 9. Sarong10. Väska

Äntligen (!!) är sommaren på ingång och jag kommer rivstarta med en vecka i Grekland – och som jag har längtat! Därför är mina val av produkter den här månaden enbart plagg och accessoarer som jag verkligen vill packa med mig i resväskan och bära på den resan. Tänk er själva att få strosa runt på gatorna på Skiathos i någon av dom här magiska klänningarna, stora guldsmycken och fina sandaler. Blir pirrig av bara tanken! Hoppas ni får en fantastisk start på sommaren, för nu hörrni, nu kan vi väl ändå äntligen få säga att den (om några dagar enligt kalendern) är här!

Missade du förra månadens Monthly Picks? Klicka här!

 

Bildkällor:

Bild 2 (@tesshell)
Bild 3 (@tesshell)
Bild 5 (@hmhome)
Bild 6 (produktbild)