SHOPPA ARTIKEL

Monthly Picks: Mars

Artikeln innehåller annonslänkar.

Michaela

halsband, skjorta, tröja, skor, scarf, väska, klänning

Att vara gravid under vintern kan vara det tristaste någonsin… vintern är generellt en tråkig period rent stilmässigt men när man är gravid blir utbuden ännu färre. Jag längtar så jag dör efter att kunna bära klänningar! Snart strejkar jag mot vintern och börjar leva i klänningar. Vita, skira och gärna i spets – som denna dröm här ovan. Vill matcha med bruna detaljer och lagom höga klackar. En stor ulltröja får bli pricken över i:et – vi lever trots allt i Sverige…

Emelie

byxa, tröja, sneakers, highlighter, ögonskugga, mascara, foundation

Våren har gett oss ett provsmak och jag har blivit nykär i set. Tror bestämt att jag ska springa ner på stan och köpa det ovan redan idag. I och med den bara marken har jag redan hunnit inviga mina nya vita sneakers. Jag älskar att de har en högre sula vilket gör att jag blir lite längre än alla andra. Sedan har jag haft mycket fokus på smink. Ny foundation, skimrande ögonskuggor och highlighter. Tack vare Louise har jag äntligen hittat en mascara jag kan använda. Använder sällan mascara då alla bara smular på mig och gör att jag ser ut som en tvättbjörn efter bara några timmar, men denna sitter som berget utan att vara vattenfast!

Louise

byxor, slowjuicer, lip & dry spots balm, facial spray, setting spray, ansiktskräm

Februari har varit torr men inte min hud! En riktigt bra setting “dewy” spray, facial spray under dagen (jag och alla på kontoret som snor den älskar min från Mario Badescu) och Decubal Basic på läpparna hjälper mig igenom kalla dagar. Andra nya favoriter är slowjuicern jag använt för min sellerijuice (Klick artikel!), ett par perfekta kostymbyxor med glanskant från J Lindberg och ansiktskrämen från Dermaceutic jag provade av syrran! Det är en Post Treatment Cream och MÅSTE verkligen införskaffa mig den så snart som möjligt –  mitt ansikte såg magiskt ut hela dagen!

Tess

moon boot, tröja, solglasögon, klänning, väska, klackar, kappa

I London har våren redan varit runt hörnet senaste veckorna, och jag känner det på både temperaturen men också mitt humör. För mig betyder mars allt från skidor, till festligheter och spännande förändringar vilket också påverkar min önskelista. Efter intensiva färgglada modeveckor känner jag också för lite beige:a toner (stor trend i vår!), med andra ord känner jag för lite smått och gott! Vi ses, i våren.