SHOPPA ARTIKEL

Monthly Picks: Mars

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar
Klicka på SHOPPA ARTIKEL till vänster för att se produkter

Michaela

tröja, klänning, sneakers, boots, boots2, topp, väska

Det finns inte riktigt någon tanke med min önskelista i mars – jag hittade helt enkelt bara några fina saker och blev FÖRÄLSKAD! Synd att jag har shoppingstopp fram tills min tjejweekend till London i april men vem vet, kanske att något av detta ramlar ner i shoppingkassen när jag är där… Och, om jag nu ska vara helt ärlig, kan det vara så att jag unnat mig både den blåa polo-tröjan och kashmirklänningen. Men det var i februari! Hehe.

Louise

tights, scrunchie, schampoo, highlighter, tröja, concealer, nagellack

Jag satt i min soffa och tittade runt i lägenheten för att lista vad jag ville tipsa om den här månaden. Hela februari har varit lite av en dimma, efter att ha legat nerbäddad sjuk i TVÅ omgångar i kombination med att ha haft lite för mycket inbokat. Men den typen av månad innebär också att jag har använt samma produkter och outfits varje dag (min capsule wardrobe-vecka om två veckor kommer bli tuff). Tröjan från H&M hittade jag via en amerikansk influencers konto – alla amerikanare klagade i kommentarsfältet om att den redan var slutsålt – men inte i Sverige! Så sprang och köpte den för 200 kronor, skönaste köpet i år.

Amanda

polo, byxor, läppolja, ring, solglasögon, bebis-kofta, bebis-byxor, sneakers, brun utan sol

Redan mars och min sista månad på FORNI ♥

Tanken på att inte jobba med FORNI varje dag har känts så sorglig (!) men ju mer vi närmar oss BF så fylls jag av fjärilar, förväntan och längtan. Att bli mamma för första gången känns läskigt, krävande och galet – men också underbart. I mitt huvud ser jag bara mysiga promenader i vårsolen, mig ståendes i köket med babybjörnen på magen (bakandes i vanlig ordning) och såklart en himla massa bebis-gos. Vi får se hur verkligheten blir i april! xx

 Linda

tröja, kjol, boots, solglasögon, örhängen, ansiktskräm, rengöring

Hej Mars! Jag är så redo för att våren ska drar igång på riktigt – så tanken med mina Monthly Picks är att sätta fart på våren. Det kan inte bara vara jag som får gåshud vid tanken på bara ben och rosé på uteserveringar? Det är ett grått set med i detta kollaget också…och lite hudvård. För man vill ju vara sitt snyggaste jag när våren väntar runt hörnet, eller hur?

Tess

skor, läppstift, blus, bok, jeans, jacka, kräm, väska

Våren har redan dykt upp i Paris, igår var det 15 grader! Kommande säsong har jag bestämt mig att spendera så mycket tid jag kan i Paris, vilket inte bara påverkar min livstil utan även: Språket jag vill prata – är franska kanske det finaste språket? Attityden jag får – av alla otrevliga fransyskor? Stilen jag vill bära – franskt!!! Därav teamet på månadens favoriter….