Monthly Picks: Orange Edition

Den här artikeln innehåller annonslänkar

Michaela

Tröja / Väska / Ring / Skor / Strumpor / Kudde / Nesecsär / Kopp / Ljus

Jag är gravid (!) med en liten flicka, så ett par kashmirsockor var liksom tvungen att vara med på min önskelista inför julen. Det får bli en målbild, att ha henne i bärselen med de små gulliga strumporna på! Annars så föll jag som en fura för Totemes silvriga tröja – snacka om att vara bekväm men också svinsnygg samtidigt! Jag har även fått span på den perfekta cross over-väskan som jag såg på Elsa Billgren i veckan och blev totalt förälskad i. Perfekt över jackan nu i vinter – enkel med en twist!

 

Amanda

T-shirt / Mössa / Lampa / Body scrub / Glas / Stövlar / Filt

Hur härligt att vara tillbaka i detta drömmiga format? Jag älskar Monthly Picks och spanar in redaktörernas val varje månad sedan år tillbaka! I november präglas min vill-ha-lista av en salig blandning, men högst upp står ändå den här fantastiska lampan. Om jag får pryda en hörna med denna när vårt hus står klart så kommer jag hoppa upp och ner av materiell lycka!

 

Linda

 

Tröja / Stövlar / Topp / Kjol / Väska / Klänning

Hej Monthly picks orange edition! Den här upplagan av vår allas favorit artikel har den här månaden ett högre syfte än vanligtvis. Vi vill nämligen uppmana till att bära oranget den här veckan för att uppmärksamma våld mot kvinnor. Jag är väldigt stolt över att vi på Forni varit med och uppmärksammat och satt lampan på detta problemet under flera år och det känns ärofyllt att få vara med även detta år. Tidigare i veckan hostade Michaela en fin och viktig lunch där flera av er deltog. Glöm inte att kika in de andra artiklarna som lagts upp den här veckan. Där finns massvis med information och guidning kring vad du kan göra om just du vill hjälpa till eller om du känner dig utsatt. Ta hand om varandra!

Julia

Tröja / Jacka / Väska / Jeans / Skor / Läppstift / Ögonskugga

Snön är här och det börjar bli riktigt kallt, därför önskar jag mig en uppdatering av min vintergarderob! En varm jacka, stickat i mängder och ett par varma uggs skulle definitivt sitta fint. I denna upplaga av Monthly Picks är temat oranget eftersom Orange Day infaller den 25:e november, en dag som uppmärksammar mäns våld mot kvinnor. Därför uppmanar vi till att bära något oranget denna vecka för att tillsammans lysa upp världen i en optimistisk färg!

 

Fanny

 Tröja / Jacka / Halsduk / Ljus / Nagellack / Skor / Väska

Något som jag tycker kan vara svårt under de kallaste månaderna är att få till kombinationen av att klä sig varmt men samtidigt känna sig snygg. Men med den här jackan och dessa skor kommer man långt! I min dagliga stil är jag inte särskilt bra på att klä mig i färg heller utan brukar hålla mig till de neutrala och jordnära tonerna, dock tycker jag att det är snyggt att smyga in en starkare färgklick en outfiten i form av accessoarer. Denna vecka skulle vi inspireras av Orange Week och jag som många andra är helt besatt av Bottega väskan, skulle vilja ha den i alla färger!

Missade du förra Monthly Picks? Klicka här!