SHOPPA ARTIKEL

Monthly Picks: Oktober

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar
Klicka på SHOPPA ARTIKEL till vänster för att se produkter

Michaela

monthly picks

jacka, tshirt, vita sneakers, tröja, kappa, sneakers

Nu i oktober blir det långa promenader i den krispiga höstluften (ja, klyschigt nog, jag är ju mammaledig!) så jag väljer favoriter utifrån mitt liv just nu. Ledord: Bekvämt – men snyggt!

Louise

monthlypicks

tröja, parfym, ring, tights, bok, ansiktsmask, reseväskor

Nu när oktober är här tänder jag ljus vid varje tillfälle jag får, läser böcker och dricker te – Chai te fram till januari. Jag läste ut “Det är inte jag, det är du” av Mhairi McFarlene och sprang snabbt och köpte en till av hennes senare. Härlig chick-flick á la The Holiday. Förutom att läsa försöker jag få in vanan att springa – tightsen från Lulu Lemon med mobilficka längs låret har snabbt blivit min nya favoritägodel.

Amanda

monthlypicks

kjol, hårspray, dagskalender, kappa, nagellack, kashmirtröja

Är det bara jag som tycker att oktober är en helt underbar månad? Den krispiga höstluften och att tända ljus på kvällarna kan vara något av det mysigaste jag vet. Dessutom älskar jag att klä mig i stickat, kashmir och härliga kappor. Jag stormtrivs i mina bekväma plugg-outfits men det känns så härligt att ha något att klä upp sig för – det ju faktiskt nu jag vinkar hejdå till skolan och välkomnar 100 % på FORNI. Som jag längtat!

Tess

monthly picks

rosa blus , väska, bälte, parfym, byxor, skor

I Paris är det (lyckligtvis!) fortfarande sensommar vilket jag njuter av till max. Därför betyder höstmodet en tunnare blus och öppna skor för mig. Jag har tydligen en liten extra kärlek för rosa just nu och bar det på alla modeveckor – det fortsätter absolut in i Oktober. Förutom mode provar jag också nya dofter den här månaden, Byredo och Hermès är två favoriter. Deras produkter står alltid på min önskelista. I smyckesväg är det stora guld kedjor som gäller. Bisous från Paris, xx T