6 saker självständiga kvinnor behöver hos en man

Bild: https://api.shopstyle.com/

1. Han vill umgås med dig
Det finns väl inget tråkigare än när en partner vill ha sina vänner “ifred”? Självklart behöver man tid för sina vänner i ett förhållande, men du och din partner är ju också vänner och kan därför utan problem umgås tillsammans med andra vänner. Du vill att han ska bjuda med dig på en utekväll med grabbarna, för alla vet ju att du är ett fantastiskt sällskap!

2. Han är förstående
Som en sann karriärista kan det mycket väl hända att du spenderar några kvällar i veckan åt jobb eller middagar ute. Därför behöver du en partner som är motiverande och stöttande i din karriär istället för att bli avundsjuk. Det kanske tar några dejter innan du inser om han stöttar dina ambitioner – men gör han det är han definitivt en keeper!

3. Han har ambitioner
Eftersom du har i högsta växeln i din egen karriär behöver du en partner som har egna drömmar och ett driv – då kan ni ha intressanta diskussioner och lära av varandra. Är han själv driven kommer han även uppskatta dina ambitioner och låta dig ta tid för dem. Och helt ärligt, är det inte extremt sexigt med målinriktade män?

4. Han är ärlig mot dig
Ingen människa är 100 % ärlig dygnet runt, det finns ju en anledning till att vita lögner existerar… Men om  han är ärlig (på ett snällt sätt) och kommunicerar med dig är han definitivt något att ha! Har han aldrig gett dig en anledning till att inte lite på det han säger kan du utan problem lita på hans tips och råd.

5. Han har ett eget liv
Det finns inget värre än när din partner inte vill gå utanför huset, risken är då stor att du också blir instängd där – och det är ju inte bra (förutom när det är november, kolsvart och ni vill kolla Netflix tre dygn i rad). Du behöver någon som är social och vill göra saker, inte isolera sig från omvärlden.

6. Han låter dig andas
När man är kär vill man gärna umgås med sin partner hela tiden! Men ibland behöver du jobba kväll, eller så har din partner kompis-häng inplanerat. Tid ifrån varandra är bra, då hinner man längta efter att ses och uppskattar varandra mer. Om han ger dig space och tid för dig själv är det en bra grund för att starkt förhållande.