7 tecken på att någon faktiskt är bra för dig

Bild: moonlovers__

Hej i sommarvärmen! Jag hoppas att ni njuter av sommar, sol, bad och såklart – en massa flirtande. Som den resande själ jag är så sitter jag just nu i Italien och sippar på en dubbel espresso precis i  rättan tid för att njuta av den, utan att bli bränd av den starka morgonsolen. Vid det här laget så känns det förmodligen bekant att jag är svag för mornar och att se hur en stad vaknar till liv. För mig är det verkligen det optimala myset att sitta här med min espresso och observera hur en hel by vaknar, gör sig redo och ger sig in i en ny dag. Doften av kaffe och nybakat bröd får mig nästan att känna mig frälst. Men nog om mig och mina nyfrälsta mornar, idag ska vi prata om något viktigare. Nämligen något som jag lagt märket till att folk är besatta av.  

Jag tror inte att jag är den enda som konstant letar efter tecken – i relationer, i mitt liv och bara allmänt i vardagen. Jag vill ha någon slags glimt av om jag är på rätt spår eller inte. Därför vill jag bjuda er på en lista med tecken att hålla utkik efter kring någon du dejtar, för att veta om du är på rätt spår eller inte. Här kommer den: 

Personen uppmuntrar dig till att växa som person  

Oavsett om det gäller din karriär, din personliga utveckling eller något helt annat så är det ett bra tecken att hen uppmuntrar dig till att växa. Om vi tar det några steg längre så handlar detta mycket om att personen verkligen vill ditt bästa och att hen inte ser det som konkurrens att du blir en bättre version av dig själv. Personen hejar på dig och det ska du ta som något väldigt positivt!

Personen respekterar dina gränser  

Vi har alla saker som vi inte är bekväma med att göra, eller saker som vi utav respekt för oss själva väljer bort. Om du hittar en motpart som respekterar din ”no go zone” så är detta ett bra tecken. 

Personen kommunicerar med dig 

Det är ett evigt tjat om att kommunikation är a och o i ett förhållande, men det är också väldigt sant. Hittar du en person som försöker sitt bästa med att kommunicera kring känslor, förväntningar och alldagliga saker så är även detta ett gott tecken! 

Han finns även där när saker går dåligt  

Vi har nog alla varit med om relationer som bygger på att allt är frid och fröjd. Men när du hittar en person som står stadigt bredvid dig även när det stormar och när saker inte går din väg, då har du en person som faktiskt är bra för dig. 

Din familj och dina vänner tycker om personen 

Personer som du känt en längre period vet oftast vad som kommer att funka för dig. Ta till dig nära och käras åsikter om personen du träffar och du kommer en bra bit på vägen i dina tankar kring om detta är något att satsa på eller inte.

Personen får dig att le även utan att vara närvarande 

Att ditt minne utav personen framkallar skratt eller leenden även när hen inte är närvarande, är ett väldigt gott tecken. Att du har ett så pass gott intryck att du ler åt saker som hänt vårdar gott. 

Du kan vara dig själv 

Om du känner att du kan vara dig själv till 110% runt omkring din person, då har du hittat dig en keeper. Att ha en relation som är villkorslös är en av de bästa känslorna som finns. Så om du känner dig avslappnad, som dig själv och att det är mer än okej då är du på rätt väg.

*

Vill du läsa fler krönikor från FORNIs Sexpectations? Klicka här!