Ny serie: Sexpectations

Vi frågade er läsare om vad ni vill se mer av och ni var flera stycken som var intresserade av att djupdyka in i någons dejtingliv! Därför har vi kontaktat en riktig veteran när det kommer till dejting, Stephanie. Hon kommer att uppdatera oss kontinuerligt om hennes senaste dejter, tankar och funderingar. Vår alldeles egna Carrie Bradshaw helt enkelt. För att hålla det så ocensurerat som möjligt kommer Stephanie att förbli anonym, men har ni frågor till henne så är det bara att skriva till oss på Instagram så lovar vi att vidarebefordra dem till henne!

 

*

CONFESSIONS OF A DATE-A-HOLIC

Alright. Nytt år och nya möjligheter. Men framförallt, nya insikter. Årsskiftet är för många, mig själv inkluderad, en tid för förändring och förnyelse. Som nybliven singel och nyinflyttad i Stockholms innerstad är det nya året för mig minst sagt en nystart. Efter en snabb reflektion över året som gått har jag kommit till följande insikt – jag är en DATE-A-HOLIC!

Vad är nu detta? Och framförallt, vem är detta? Låt mig berätta lite om mig själv. Mitt namn är Stephanie Rosenblad och naturligtvis självdiagnostiserad med detta oerhört underliga och hundra procent påhittade syndrom. Date-a-holic. Men det är inte mindre allvarligt för det. Det är allvarligt och förbannat jävla roligt om jag får säga det själv! Det hela bottnar nog i mitt stora och genuina intresse för människor. Få saker fascinerar mig lika mycket som människan och jag skulle till och med kunna säga att människan är mitt absoluta favoritdjur. Absurt jag vet, och förmodligen mest ett påstående i någon slags patetisk revolt mot mina föräldrar som inte tillät mig att ha något husdjur när jag var yngre. Hur som helst, mitt intresse för människor är totalt.

Så, för att återgå till ämnet

Nytt år, nya möjligheter, nya människor. Jag tror de flesta, inklusive mig själv, har en väldigt tydlig och bestämd typ av människor som vi vanligtvis dras till. Min råkar vara män och verkligen inte vilka som helst om man ser efter i min dejtinghistorik. Men som sagt, årsskiftet är en tid för förändring så i den stora jakten på min ultimata Mr. Right har jag bestämt mig för att testa nya vatten, vilket i livet som en sann Date-a-holic betyder nya män. Och ni ska få följa med!

xx Stephanie