Ett vykort från Sardinien

Här kommer ett vykort från Sardinien – ett av de absolut finaste platserna jag någonsin har varit på. Om du inte varit här så bör du skriva upp det på din önskelista för kommande resmål! Jag har blivit förälskad i ön.

Mornar och kvällar tillbringar jag på balkongen. Vi bor på Thelocal Hotels i Porto Rotondo, ett nyöppnat boutique-hotell som verkligen har allt. Fin utsikt, god mat och trevliga människor. Livet!

Magisk utsikt från hotellets balkong

På morgonen åker vi till en närliggande by (vi åker till olika varje dag för att uppleva så mycket som möjligt!) för att strosa runt bland mysiga gator och dricka iskaffe. Just idag är vi i San Pantaleo som är en pittoresk liten by. På det mysiga torget slår vi oss ned på Caffè Nina som vi tidigare fått rekommendation på. Kan med säkerhet föra rekommendationen vidare!

Iskaffe på Caffè Nina. Väskan är från Goyard!

Innan lunch kör vi ner mot södra Sardinien där vi ska hoppa på en båt för att se de kända italienska grottorna med några vänner. Vattnet är så fint att jag såklart tar ett snabbt dopp från båten. Grottorna är otroligt vackra men då de inte tillåter att man tar bilder fick jag ta några med minnet istället.

Det klarblåa vattnet utanför grottorna

När vi är hemma byter jag snabbt om till kvällens look. Vi vill inte missa en enda solnedgång på ön. Just idag blir det en orange dröm från Custommade. Redo för att se solen försvinna bakom horisonten kör vi till Phi Beach, där vi ska möta några vänner på en drink.

Klänning från Custommade, guldklackar från Zara och en av mina favoritväskor: Bottega Veneta clutch

Dagen avslutas med middag vid Poltu Quatu, bukten ser ut som att den är tagen från en saga. Med nya bekantskaper och en fantastisk mozzarellaravioli så känner jag mig rik på nya upplevelser den här dagen.

Som en dröm!

Vi sitter här länge och precis innan vi ska köra tillbaka hem öppnar sig himlen och ett monsunregn dyker upp – allt kan ju inte vara perfekt. Imorgon lämnar jag Sardinien för äventyr på en ny ö i Grekland. Jag känner på mig att denna sommar kan kvala in till en topp tre!