Skaffa den perfekta vasgarderoben!

Bildkälla: @nordicnest

Låt oss prata vaser – en produkt som det pratas alldeles för lite om, om ni frågar mig. Det finns tusentals och åter tusentals magiska vaser på marknaden, men för att verkligen få till den perfekta vasgarderoben krävs det lite eftertanke innan man köper hem dem. Olika buketter kräver olika typer av vaser vilket gör att man behöver ha en bra bredd på olika varianter för att alltid ha någon som passar.

Här kommer några tips på fantastiska vaser att fylla på vasgarderoben med!

Böljande former

De böljande formerna är verkligen någonting som trendar just nu! Vi kan se det på diverse inredningsdetaljer så som speglar och mattor – men även på de mindre detaljerna som exempelvis vaser. Kika bland annat in de här magiska V-formade vaserna från H&M Home och Ellos. I dessa passar blommor med långa stjälkar allra bäst.

Rosa-randig vas / Grön vas / Beige vas

Mini-vaser

Mini-vaserna är ett måste i vasgarderoben! De är perfekta att plocka fram om delar av en större bukett börjat vissna, då kan man rädda de blommor som fortfarande lever och placera ut i mindre vaser. De mindre vaserna är också toppen att använda till sticklingar!
Mini-vaserna gör sig fint på till exempel fönsterbrädan, soffbordet eller varför inte lyxa till det med en liten bukett i badrummet?

vaser

Beige hög vasVas smal hals Beige låg vas / Vaser klarglas

 

Keramik

Sist men inte minst – de fantastiska keramikvaserna! Jag tycker absolut att man bör ha minst en av dessa godingar i sin vasgarderob. De gör sig otroligt bra med en maffig bukett eller med bara några enstaka grenar. Men de är också magiska att bara ha stå framme precis som de är.

vaser

Vita keramikvaserVit keramikvas – med öron / Svart keramikvas

 

Vill du läsa mer om inredning? Tryck här