Thereses vykort: Ett jobbmaraton

Som ni fått uppleva på FORNIs Instagram-story denna vecka så har jag redan lagt semestern bakom mig. TV-debut på Nyhetsmorgon, plåtningar och förberedelser i form av produktion inför Köpenhamn Fashion Week för att bara nämna några av de saker som denna vecka stått på min to-do lista. Mina senaste dagar har jag delat mellan Stockholm, Köpenhamn och Paris – därför ska jag nu kortfattat försöka sammanfatta min vecka för er och även bjuda på ett ”restaurangtips” från varje stad.

Stockholm

Min vecka började nervöst i Stockholm inför att jag skulle göra min TV-debut på Nyhetsmorgon för att prata om färgglatt mode. I mellan planering, förberedelser och annat jobb så bodde jag på Hotell Diplomat. Jag älskar att bo där och vill knappt röra mig därifrån, därför bokade jag också de flesta av mina luncher och möten där. I slutet av denna artikel så bjuder jag dock på ett mysigt restaurangtips i Stockholm som ni inte får missa. Och just det! Vill ni se TV-klippet? Det hittar ni här!

Köpenhamn

Efter intensiva dagar i Stockholm så förflyttade jag mig till Köpenhamn för några dagar av jobb. Jag jobbar för det danska varumärket Custommade och vi hade en stor plåtning att göra inför lanseringen av den nya spring summer 21 kollektionen. Plåtningen gjorde vi på en fantastisk gård utanför Köpenhamn som inte bara är vacker utan även perfekt ”kreativ” för en produktion att äga rum. Jag har också varvat möten med date:er av danska vänner, en av mina luncher tog jag på den mysiga kvartersrestaurangen Les Voyageurs… det blev ett, eller två glas vin eftersom det var så trevligt.

Paris

Veckan avslutar jag hemma i Paris – Äntligen! Efter åtta dagar på resande fot så finns det inget bättre än att komma hem. Jag möts av 38 grader men jag tar mig ändå ut på balkongen och njuter av min fantastiska utsikt. Därefter på med det bekvämaste jag har (just nu detta M Missoni set!) för att sedan slänga mig i min älskade fåtölj för några minuters vila innan jag ska ta upp jobbet igen. Livet i mode, ja. Men, det finns ändå inget roligare än mitt jobb och att ha möjligheten att bo i en stad som Paris… J’Adore!

Tre restaurangtips

Sist men inte minst, ett restaurangtips i varje stad som ni inte får missa! I Stockholm har man för inte så länge sedan slagit upp dörrarna till en italiensk restaurang i Gamla Stan vid namn Portofino. Otroligt trevligt, mysig uteservering och god hummerpasta (som annars är svårt att hitta i Stockholm!). Väl i Köpenhamn måste ni besöka Vinoria Lilo, en mysig liten vinbar med utsökt mat. Jag går alltid dit när jag är i stan… Har ni vägarna förbi Paris så måste ni besöka mysiga (och trevliga!) Mon Square för en lunch eller middag. Trevlig utsikt, fin inredning och god mat!

 

Tack för att ni ville följa min vecka! Vad har ni haft för er?