Vill du bredda ditt sociala nätverk i höst? Vi har testat appen GoFrendly

Samarbete medGoFrendly

Vi är bara i början på augusti och sensommaren har precis börjat, men trots det känner jag att hösten kryper allt närmare och att sommaren sakta men säkert mynnar ut i kallare vindar, stickade tröjor och tända ljus. Jag blir lycklig av tiden som kommer nu, sommaren är inte över än men jag är redan fylld av motivation, lyckorus och känslan av att en ny tid är runt hörnet. Ungefär som när ett nytt år väntar, New Year, New Me byts ut mot New Fall, New Me. Ni vet, känslan när man öppnar en helt ny kalender, som en nystart – jag älskar det! 

Att vi dessutom länge nu varit mitt i en pandemi och att allt fler nu blir vaccinerade gör mig ännu mer taggad på att en ny tid ska börja. Jag längtar efter att trängas med människor igen, skapa nya relationer och göra mer av det jag älskar. Jag blir pirrig av tanken att befinna mig i sociala miljöer och bredda min sociala cirkel. 

För att maximera sensommaren och ladda inför hösten har vi testat appen GoFrendly och wow – det kommer bli höstens höjdpunkt! 

Vad är GoFrendly? 

Ni har kanske hört om GoFrendly förut? Det är Nordens snabbast växande sociala plattform för kvinnor, där du och jag kan mingla med över 140 000 medlemmar! Kortfattat kan plattformen förklaras som en mötesplats för kvinnor som sedan kan mötas upp för middagar, shopping, träning – you name it! Utöver det så erbjuder appen dessutom mer nischade aktiviteter och grupper där kvinnor kan träffas eller chatta och diskutera olika intressen. Det kan vara allt från aktier och karriär till böcker och mode. 

Få kontakt med andra kvinnor 

Baserat på intressen och preferenser (ålder, distans, livssituation, hobby) så matchar appen dig med andra kvinnor att inkludera i ditt sociala nätverk. Det finns tillräckligt med plattformar som gör det enkelt för oss att dejta och träffa kärleken – en app som matchar inspirerande kvinnor med varandra har jag längtat efter! 

Skapa eller delta i aktiviteter

Denna funktion av appen är något jag verkligen tycker om! Baserat på vad du tycker om att göra kan du delta i aktiviteter – Det finns verkligen något för alla! Eller varför inte passa på att prova något nytt? 

Chatta och träffas, delta i forum och grupper: 

I appen finns också grupper och forum där medlemmar kan diskutera olika ämnen. Nedan har jag listat vilka grupper som är störst just nu! Med min hösteufori skulle jag kunna tänka mig att vara med i varenda en av! 

  • Tjejer med entreprenörsdrömmar
  • Hudvård & Skönhet
  • Stora vingruppen
  • Aktie-tjejer i GoFrendly
  • Padel och sist men inte minst Yoga

Läs mer om GoFrendly här!

Varför ska vi använda appen? 

Vi bor ju faktiskt i lilla landet lagom, vilket ibland gör det svårt att nå ut till nya människor, hitta vänner med liknande intressen och det blir på så sätt lätt att fastna i gamla vänskapsmönster. Jag har svårt att se det hända, den där utsträckta handen av en okänd på gatan. Denna app ger oss möjligheten att mingla mer och att träffa nya människor på ett naturligt sätt. Kanske byter du stad till hösten för nya äventyr som innefattar jobb eller plugg? Nysingel och taggad på att fylla dagarna med roliga aktiviteter? Eller mammaledig och vill ha sällskap på dagarna? Hörrni, GoFrendly är vår räddning! 

Det är något speciellt med nya relationer. Att hitta likasinnade människor med en helt annan bakgrund. Knyta nya kontakter att spela padel med, dricka vin, gå långa promenader eller ja, bara någon att ventilera eller skratta med. Det är något fint med att göra saker man älskar, tillsammans med andra som älskar samma sak. 

Hur blir jag en del av GoFrendly community?

Appen finns att ladda ner i Appstore och Google Play. När jag laddade ner appen skapade jag direkt ett konto för att fullborda mitt medlemskap. Jag gjorde en profil där jag skrev kort information om mig själv, civilstånd och ett par saker som intresserar mig. Jag började enkelt – bubbel och , produkter och promenader. Det dröjde inte länge förens jag fick ett meddelande inne i appen. Jag öppnade det med ett stort leende på mina läppar. Det var en inbjudan till en bubbel-AW med ett gäng tjejer. Jag älskar att det tack vare GoFrendly numera är så lätt att expandera sitt sociala nätverk och mingla med andra fantastiska kvinnor! 

GoFrendly

4 Fun Facts om GoFrendly 

  1. Det finns personer i nästan alla åldrar! På GoFrendly finns det medlemmar mellan 18-84 år. Helt fantastiskt tycker vi. Det visar bara att det aldrig är för sent, eller för tidigt, att skapa nya relationer!
  2. 50% är singlar!
  3. 81% har inte barn! 
  4. 100% är kvinnor!  

For a reason, season or a lifetime, skriver GoFrendly på sin hemsida och jag tycker verkligen det knyter ihop säcken på ett fint och beskrivande sätt. Vi går hela tiden igenom olika perioder i våra liv. Vi växer och vi stannar upp. Visst är det så att vi behöver olika relationer i olika perioder i livet? Så är det iallafall för mig. Ibland behöver jag en trygg och stabil person vid min sida för att hjälpa mig igenom en turbulens period. Eller i vissa perioder behöver jag fart och fläng och någon som presenterar mig för helt nya sammanhang. Kanske behövs även jag just nu i någon annans livspussel. Relationer är något som utvecklar oss och gör att vi växer utanför vår comfortzon. För att inte nämna, fyller oss med mängder av energi och får oss att må bra!

Ta den där nya kalendern nu och fyll den med nya minnen i höst! Gör saker du älskar och mår bra av! Det ska vi på FORNI göra. 

*

Är du nyfiken på fler artiklar inom livsstil? Se våra tidigare artiklar inom kategorin här!