SHOPPA ARTIKEL

Redaktionen testar: Oral-b iO, Barre och Dyson Airwrap

Artiklen innehåller annonslänkar

Varje månad provar vi redaktörer tre nya saker. Det kan vara precis vad som helst! Maträtter, träningstyper, skönhetsprodukter – you name it! Sedan ger vi en ärlig och beskrivande recension av detta, så att vi (och ni!) enklare kan filtrera ut vad som är trender och vad som faktiskt fungerar på riktigt. Om ni vill att vi ska prova något som ni är nyfikna på så blir vi otroligt glada för en kommentar längst ner. I mars upplaga har vi testat oral-b iO eltandborsten, den hypade Dyson Airwrap och träningsformen Barre.

Oral-b iO

Den här eltandborsten från Oral-B är det senaste tillskottet och använder en så kallad iO-teknik. Skärmen interagerar med borstningen och den berättar för dig när du borstar för hårt eller för mjukt – eller exakt rätt – för en så skonsam borstning som möjligt. Den har sju smarta lägen beroende på vilken typ av borstning som passar just dig (sensitive, intense, whitening etc.). Tandborsten går även att ansluta till appen för att se utvecklingen av HUR du borstar dina tänder. Tandborsten inkluderar två olika typer av laddning: en magnetisk som laddar upp tandborsten på tre timmar, eller ett rese-fodral som du enkelt pluggar in för att ladda och transportera smidigt. Här snackar smart teknik och perfekt rena tänder! Men är den så bra som den verkar?

Oral-B iO Eltandborste

Oral-B’s iO™-TEKNIK ger en professionell, ren känsla och skonsam tandborstning med förbättrad träningsförmåga. Den interaktiva skärmen visar viktig information – inklusive personanpassade borstlägen, en hälsning när du startar samt ett leende när du gör ett bra jobb. 3D-tandspårning med A.I. finns för att analysera tandborstningen och guida dig till den mest noggranna rengöringen. Över 82 % av de som borstat med Oral-B SmartSeries upplevde en märkbar förbättring av sin munhälsa.
3095 kr från Oral-B
Köp

Amanda

Om jag ska vara helt ärlig så kändes det lite som julafton när jag plockade upp min oral-b iO tandborste ur kartongen, haha. Jag var så pepp! Och förväntningarna var faktiskt skyhöga. Och det härliga är att den verkligen levde upp till dem! Jag älskar att den är tyst, smidig, att min mun känner sinnessjukt ren och att jag får en smiley när jag borstat i två minuter – och en smiley med stjärnformade ögon om jag borstar i mer än två! Snacka om ett enkelt sätt att få en att känna sig duktig? Jag har aldrig borstat tänderna så länge och noga faktiskt, den visar ju också om man borstar “rätt” genom att lysa grönt och vibrerar till efter 30 sekunder så man kan gå vidare till nästa del av munnen (tänk två sidor i underkäken och två i över). Kort och gott 5/5 och min nya kärlek.

Linda

Efter att jag testat oral-b iO tandborsten så kände jag kärlek nästan direkt. Det här är utav tvekan tandborstarnas tandborste och jag kommer aldrig att byta ut den. För att ni ska förstå storheten i den här uppfinningen så vill jag säga att den osar lika mycket framtid som flygande bilar eller dom nya tunnelbanetågen i SL-trafiken. Tandborsten är alltså toppmodern och hur bra som helst. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle bli så hooked av en.. tandborste.. MEN här står jag med ett vitare leende än någonsin och jag har kul på vägen. Jag älskar nämligen att följa hur jag sköter mig i munnen via appen som man kopplar upp tandborsten på och jag gillar hur tandborsten ger mig beröm i form utav en gubbe som ler med stjärnögon. Hade jag varit ni så hade jag unnat mig den här, eller önskat mig den i födelsedagspresent för det är verkligen en revolutionerande pryl.

Sofia

Att jag inte riktigt visste om hur high-tech tandborstar kunde vara? Jag blev verkligen såld direkt, från att man kan välja språk på den lilla displayskärmen och välja vilket typ av program man vill använda – till att man börjar borsta.  Jag har använt eltandborste tidigare, men inte riktigt tyckt att det är någon större skillnad. Men denna var på en helt annan nivå! Förutom att den tar tid på hur länge man har borstat tänderna så gav den en otroligt ren och fräsch känsla som jag faktiskt aldrig känt tidigare, nu när man kan jämföra med denna och vanliga tandborstar. Oral-b iO blev verkligen en favorit!

Dyson Airwrap

Detta är hår-stylings verktyget som är på allas läppar. Scrollandes på instagram ser vi var och varannan influencer använda sig av den och den har utsetts till Bästa Locktången 2020 av Damernas Värld. Dyson Airwrap kombinerar fön, flera olika typer av rundborstar, locktänger i olika storlekar – men är den värd hypen?

Dyson Airwrap

Torka och styla håret snabbt och effektivt med Dyson Airwrap! Hårstylern använder cylindrar för att skapa lockar eller vågor i håret, och borstar för att släta ut eller ge volym. Den kraftfulla motorn och Coanda-tekniken hjälper dig att uppnå professionella hårresultat hemma. För bättre resultat har hårtorken tre hastighets- och fyra värmeinställningar som inkluderar kalluft och är utrustad med sex olika tillbehör som kommer i en stylad väska.
5190 kr från Dyson
Köp

Amanda

Alltså jag var så pepp på att prova denna för jag har bara hört folk hylla den till skyarna. Första försöket gick verkligen inte bra, men då hade jag noll koll på hur den skulle användas och var lite stressad. Omgång två gick betydligt bättre!  Jag är långt ifrån en hårexpert så för mig hade det nog krävts ett 10-tal omgångar för att “öva upp” min teknik och hur jag vill få till mitt hår. Men älskar att man har precis allt man behöver till håret i en enda produkt. Smidighet is key. Jag kände ändå att jag verkligen fick till ett hollywoodsvall när jag lockade håret och fick flera komplimanger under dagen – nöjd tjej!

Linda

Jag har sedan länge fascinerats utav Dysons alla produkter eftersom det känns som att vad dom än ger sig på så blir det den bästa produkten i det segmentet. Jag har nog aldrig hört så många lovord om allt ifrån Dysons fläktar, dammsugare och hårverktyg. Hur som helst, mina förväntningar på deras otroligt omtalade Airwrap var alltså skyhöga. Men Dyson gjorde mig inte besviken. Redan efter andra försöket med Airwrapen kände jag att vi fick till det. Tekniken är smidig och även den här prylen skriker framtid. Precis som Amanda skriver så är det även otroligt smidigt att ha en enhet till sin hårstyling. Med den här kan du byta munstycke och få precis allt du behöver. Hårfön, stylingverktyg och borste i ett samma handtag – hallelujah! För att prata lite mer om hur jag har använt Airwrapen så älskar jag att få till det perfekta svallet med den. Det gör jag genom att först blåsa håret torrt med hårfönsmunstycket, byta till det runda munstycket och jobba mig igenom hela håret med det. Airwrapen blåser in så mycket luft och volym i håret att det till och med ser ut som att jag (med skandinaviskt tunt hår) har ett riktigt medelhavs-svall. Jag älskar den här!

Sofia

Jag har velat testa Dyson Airwrap länge då jag hört så mycket gott om den! Jag är faktiskt väldigt dålig på att styla håret med locktång eller få till ett snyggt svall med en vanlig fön, så jag var nästan förberedd på att jag inte skulle få till håret som jag ville. Men denna var ju betydligt smidigare att använda och jag fick snabbt till fina lockar. Övning ger färdighet och jag tror absolut att det bara kommer bli snyggare och bättre när man använt den ett tag – men att bli så nöjd redan vid första användningarna gav ett väldigt bra intryck. Jag gillar att det går att få till en snygg frisyr oavsett längd på håret. Och med det sagt, blir jag ytterligare en person som verkligen kan rekommendera Dyson Airwrap!

Barre

Träningsformen Barre är inspirerad av balett och är en av de träningspass vi börjat se mer och mer av de senaste åren. Vi har testat Barre på The Place Stockholm – nu berättar vi om upplevelsen!

Amanda

När jag skulle träna Barre första gången hade jag en så trött dag och tänkte att det skulle bli skönt med ett “lugnt” träningspass. Det fick jag äta upp efteråt, haha. Eller det klassas väl inte som högintensiv träning men jobbigt var det! Jag är dock i ett väldigt otränat skick efter graviditeten, så jag blir lite nyfiken på hur det hade varit att testa Barre när jag ändå kände mig vältränad. Oavsett blev jag verkligen positivt överraskad och så pepp på att fortsätta gå på Barre! Dessutom gillade jag viben på The Place, det var precis en sån boutique träningsstudio som jag såg framför mig och med en grym instruktör.

Linda

I hela mitt liv har jag varit en person som gillar hård och intensiv träning. Jag älskar med andra ord all typ utav HIIT, Barrys och Crossfit. Barre är väl den raka motsatsen till allt jag beskriver ovan – men ändå lyckades Barre öppna en helt ny värd för mig. Första gången jag testade Barre var av en slump för ca ett år sedan, jag skulle på ett annat pass men hade bokat fel och tänkte “jaja det här får väl duga idag”. Jag gick in med inställningen att det här skulle minsann inte vara något för mig. Men ack vad jag bedrog mig. Barre fick mig att direkt studsa ut från passet, ringa en vän och säga att nu ska du och jag börja träna balett – för det här är kul! Nu står jag här ett halvår senare, tränar både Balett och Barre flera gånger i veckan och jag älskar det. Lova mig att testa det här, det kan förändra även hur du tränar.

*

Läs förra upplagan av Redaktionen Testar HÄR.