SHOPPA ARTIKEL

Redaktionen testar: Februari

Artiklen innehåller annonslänkar

Varje månad provar vi redaktörer tre nya saker. Det kan vara precis vad som helst! Maträtter, träningstyper, skönhetsprodukter – you name it! Sedan ger vi en ärlig och beskrivande recension av detta, så att vi (och ni!) enklare kan filtrera ut vad som är trender och vad som faktiskt fungerar på riktigt. Om ni vill att vi ska prova något som ni är nyfikna på så blir vi otroligt glada för en kommentar längst ner. I februaris upplaga har vi testat ett gäng skönhetsprodukter som är på tapeten just nu: tanrevel, CBD balm och Lash Idole Mascara.

The Calm Balm

Förra månaden provade vi Mantles CBD-olja och denna månad har vi alltså testat deras The Calm Balm, som man kan applicera var som helst på huden där man känner sig torr. Produkten utlovar både lugnande och mjukgörande effekt. Men lever den upp till förväntningarna?

Amanda

I ärlighetens namn så har jag snart tagit slut på den här burken, och även om min kille hjälpt till en del så är det ett väldigt bra betyg eftersom läppbalsam är lite av en drog för mig (jag äger minst ett 10-tal som jag varierar mellan). Sedan är det här ju inte ett specifikt läppbalsam utan det har bara blivit så, och ibland har jag även applicerat lite på torra nagelband. Jag gillar att produkten är multifunktionell och eftersom jag redan använder CBD-oljan, så associerar jag doften med harmoni, och likaså känner jag ett inre lugn när jag använder denna. Det är som att jag blir påmind att ta ett djupt andetag och det älskar jag.

Linda

Vad trist att det är Sveriges främst läppprodukt-kritiker som skulle testa det här balmet. Jag är väldigt sträng när det kommer till att ha återfuktade läppar. Använder nästan inga produkter under dagtid och låter sedan ett gäng väl beprövade produkter sköta jobbet med återfuktning under natten. Jag kan nästan bli lite irriterad när jag ser folk som frenetiskt smörjer sina läppar dag ut och dag in med något läppsyl som dom hittat på Ica – vi vet väl ändå alla vid det här laget att det bara gör situationen värre?

Hursomhelst så gav jag den här produkten en ärlig chans – nattetid. Tyvärr tycker jag inte att den höll måttet för det. Om man kör på min metod för återfuktade läppar behöver man en mer vårdande och fetare kräm än detta balmet. Hade säkert fungerat bättre om jag använde det lite mer som en härlig grej på dagen, men för mig gav det inte den effekten som jag vill ha av ett balm.

Fannie

Jag har använt mig av Mantles Calm Balm i ungefär en vecka nu. Jag har lite blandade känslor faktiskt. Jag tycker att det luktar gott och jag gillar konsistensen av balsamet. Däremot tycker jag inte att det har känts som att den har hjälpt speciellt mycket emot de torra läppar vi alla går omkring med i dessa kalla dagar. Jag testade att använda balsamet i de lite torrare partierna av ansiktet som det även står att man ska göra, där märkte jag inte heller någon större skillnad, mest lite kladdigt. Jag tror att jag håller mig till Mantles CBD-olja!

The Calm Balm

Ett multifunktionellt balm som kan appliceras på läppar, nagelband och andra torra partier i ansiktet eller på kroppen. Innehåller CBD-olja som berikar huden med antioxidanter och ger en lugnande effekt, samt så verkar den mjukgörande och återfuktande.
420 kr från Mantle
Köp

Tanrevel

Tanrevel är brun utan sol produkten som vi sett många influencers hylla på instagram den senaste tiden. Men hur tusan använder man den – och är den så bra som alla verkar tycka? Vi reder ut frågetecknen och berättar vad vi tyckte.

Amanda

Att en produkt som Tan Revel kommit in i mitt liv är lite som att bli kär. Ja, jag är kär i den här produkten och kan inte tänka mig att jag någonsin vill leva utan den igen? Jag älskar ju att vara brun och är tokig i allt som stavas BUS så det kanske inte är så konstigt, därför ska jag ge er tre anledningar till att detta är den bästa BUS:en för ansiktet på marknaden just nu:

1. Du häller i den bruna vätskan i själva apparaten, håller den framför ansiktet och drar ner “locket”. Då får du den mest behagliga misten någonsin över ansiktet som för det första doftar GOTT (!) och dessutom gör appliceringen helt kladdfri
2. Nyansen ser 100 % ut som att man varit utomlands enligt mig. Alltså den perfekta fejk-brännan.
3. Det värsta jag vet är egentligen att ta BUS efter att jag gjort min noga uttänkta hudvårdsrutin. Det känns som att jag täpper igen och “förstör” allt bra jag lagt på huden. Men den härkänns inte ens i ansiktet = jag stannar i mitt spa-moment.

Linda

Gillar verkligen det innovativa i den här apparaten! Kul att det händer något på marknaden och inte brun utan sol produkterna ser likadana år ut och år in. Jag är övertygad att jag kommer tycka om den här produkten när jag väl får till det. Det är nämligen inte en produkt för den som inte vill lägga lite tid på att förstå sig på produkten. Jag har försökt i snart två veckors tid att få till den perfekta applikationen, men inte riktigt lyckats. Jag ser att det kommer bli fint när jag har klurat ut hur det varken blir för mycket eller för lite – men just nu är vi tyvärr inte synkade.

Jag har dock inte släppt hoppet kring den här produkten och jag är väldigt positiv till den. Vi måste bara få till det där klicket först. Jag återkommer när vi har hittat vårt vi!

Fannie

Som jag har nämnt i tidigare artiklar är brun utan sol-produkter inte riktigt min grej. Det är endast några få produkter som nu på senare tid har fångat mitt intresse. Däremot är Tanrevel-produkterna något som det har varit mycket snack om och flera goda rekommendationer. Så självklart ville jag testa dessa produkter! Mitt första försök gick sådär om jag ska vara ärlig, jag tror inte att jag hade tillräckligt bra koll på hur man skulle göra och vad som gav bäst resultat, tyckte därför mest att det blev fläckigt och kladdigt.  Läs på instruktionerna ordentligt! Jag gav mig på ett till försök eftersom att jag inte tyckte att de var ett ordentligt första försök. Jag dushade, tvättade rent huden, använde sprayen i 1.5 minut sedan väntade jag cirka fyra timmar innan jag la på mina kvälls-produkter. Då fick jag ett betydligt bättre resultat. Några dagar senare fick jag hem Tanrevels Glow Peel Pads, dessa var en gamechanger! När jag använde padsen innan jag började med sparyen fick jag mycket mera glow och ett jämnare resultat . Jag testade även deras Tanning Mousse, jag vet inte om det krävs flera appliceringar för att få till mer färg för jag fick inte till en jätte stor färgskillnad. Men jag var väldigt nöjd ändå för min hud kändes len och fin med ett bra glow. Så den kommer jag definitivt fortsätta använda!

Tanrevel Startkit

Tanrevel startkit är en spraytan i pocketformat som är unik av sitt slag. Produkten använder sig utav ångbaserad ultraljudsteknologi vilket gör att du enkelt får en jämn och fläckfri bränna.   Färgen passar dig oavsett om du har ljus eller mörk hy och kommer få dig att se naturligt brun ut oavsett. Formulan är även anpassad för dig med känslig hud då den är 100% vegansk. Startkitet innehåller maskin, påfyllning utav färg samt en laddare.
799 kr från Tanrevel
Köp

Lancôme Lash Idole Mascara

Lancôme, även kända som experter på just mascaror, har nyligen lanserat deras nya Lash Idole Mascara. Vi på redaktionen var såklart tvungna att testa den för att utvärdera.

Amanda

Men hallå det är här är LIVETS mascara. Nu har jag hyllat alla produkter vi provat den här månaden men tycker verkligen att alla har levererat. Hur som helst, den här mascaran ger mig allt som jag någonsin drömt om för mina ögonfransar: längd, lagom volym, enkel applicering, inget kladd och de blir fint böjda. Läste ni artikeln där jag letade efter den bästa mascaran? Där gav jag högsta betyg till en annan Lancôme mascara men faktum är att den här nog är snäppet vassare.

Linda

HERREGUD! Den här är SÅ bra! Den bygger längd, ger en fin böj, svärtan är perfekt och den klumpar inte. Har ni någonsin hört något bättre än det? Denna mascaran kommer med hög sannolikhet att bli min nya go-to, och jag ser fram emot att se världen genom mina nya, långa, mascaratäckta fransar med den. För att ge ytterligare plus i kanten så varken kladdar den och den är otroligt lätt att tvätta bort. Alltså, den här produkten är revolutionerande!

Sofia

Jag gillar mascaror med böjda borstar så denna passade mig perfekt! Gav väldigt snabbt ett fint resultat med längre fransar med volym. Samtidigt var det lätt att applicera mer för en lite mer dramatisk look, utan att det blir klumpigt. Detta blir definitivt en ny favorit, riktigt bra!

Lash Idole Mascara

En ny revolutionerande och klumpfri mascara som lyfter, ger fyllighet och fångar varje enskild frans.
295 kr från Lancôme
Köp

*

Läs förra upplagan av Redaktionen Testar HÄR.