Redaktionen testar: Lindas favoriter

Redaktionen testar är en artikelserie där vi redaktörer varje månader provar nya saker. Det kan vara precis vad som helst! Maträtter, träningsformer, skönhetsprodukter, restauranger – you name it! Med detta vill vi utreda trender och ge en ärlig och beskrivande recension för att enklare filtrera vad som faktiskt fungerar på riktigt. Om ni vill att vi ska prova något som ni är nyfikna på så blir vi otroligt glada för en kommentar längst ner eller ett meddelande till vår Instagram. Denna månad har vi testat och utvärderat Lindas favoriter! Hon valde noga bland sina favoriter vilket tillslut landade i ett par träningsskor från HOKA och två Beauty-favoriter från Neostrata. 

Neostrata

Neostrata är ett erkänt hudvårdsmärke med ett stort sortiment av produkter! De är kända för sitt innehåll av aktiva och högeffektiva ingredienser som AHA och PHA-syrorna. Vi har testat Neostratas ansiktskräm och cleanser!

Neostrata

Linda

Neostrata är ett varumärke som legat mig varmt om hjärtat länge, och just därför kom just dom med som mina favoriter som vi har testat i den här artikeln. När jag var tonåring och hade riktigt dålig hy så testade jag allt. Jag gick på varenda ansiktsbehandling, gjorde varje tänkbara hemmakur och köpte upp hela Lykos sortiment utav ansiktsprodukter. Det som slutligen hjälte mig att få bort min dåligt hud var precis som ni kanske misstänker – Neostratas produkter. Jag har faktiskt inte släppt varken ansiktstvätten eller hudkrämen sedan dess. Det jag gillar med produkterna är framförallt att dom vårdar huden samtidigt som dom är extremt skonsamma. Du lämnas aldrig med en irriterad hud när du har sällskap av dessa produkterna. Så vill du åt riktigt kvalitativa produkter som rengör, vårdar och mjukgör – testa dessa!

Michaela

Jag måste säga att jag är blown away av Neostratas cleanser som Linda tjatat hål i huvudet på mig om – men som jag trots det aldrig tagit mig för att testa. Den är absolut en av de bästa produkterna jag någonsin har testat och jag kommer aldrig leva en dag utan den! Låter det överdrivet? Det är det inte haha! Testa själv och se men Gud, jag rekommenderar varmt denna produkt. Den rengör verkligen på djupet och det känns som att porerna får sig en ordentlig omgång när man använder den. Samtidigt som den får bort det mesta av smutsen i ansiktet och huden upplevs väldigt ren efteråt.

Ansiktskrämen är svårare att ge betyg på för där har jag inte märkt någon större effekt. Den är skön och känns hyfsat effektiv, men jag upplever ingen skillnad på huden efter en veckas användning. Kanske krävs det längre tid!

Julia  

Har du läst förra veckans artikel om hur du anpassar din hudvård till hösten? Isåfall kanske du har koll på att jag har en typisk blandhy och blir under hösten lätt torr på vissa partier i ansiktet. Jag tipsade i artikeln om Neostratas Face Serum, så jag hade minst sagt även höga förväntningar på deras ansiktskräm och cleanser. Ansiktskrämen fungerade helt perfekt på mina torra partier. Krämen kändes skön och ”snäll” mot huden. Jag kände mig direkt mjuk och len i ansiktet och blev imponerad av effekten, och framförallt hur snabbt det gick. Den lugnar ner utan att lämna en fet hinna – något som jag tycker är svårt när det kommer till att hitta en ansiktskräm som är rik på fukt.

Neostratas Gel Facial Cleanser tog mig inte lika mycket med storm. Jag är väldigt noga med vilka produkter jag använder och föredrar oljebaserad rengöring, vilket gjorde mig lite skeptisk redan från början. Och ja, det är förvisso en smaksak. Jag upplevde rengöringen som väldigt skonsam, men tyckte det var lite svårt att få bort sminket ordentligt. Rengöringen är å andra sidan till för huden och inte framtagen för att ta bort makeup. Där föredrar jag nog rengöring som kan användas till båda.

Hoka Löparskor 

Varumärket Hoka är kända för sina löparskor och har under de senaste åren flera gånger listats som en av marknadens bästa. Det som gör skorna unika är deras överdimensionerade sulor som har skapats för att vara skonsamma för knäna och att ta löparkänslan till nästa nivå.

Linda

För en tid sedan blev jag inbjuden i en springgrupp. Yes det är lite töntigt, men också väldigt roligt. Vi springer ibland ihop och ibland följer vi bara varandras löprundor genom en notis på Strava. Jag har alltid älskat och springa och återvänder verkligen till den typen av träning år efter år – så det känns roligt att faktiskt nörda ner sig lite i något som man pysslat med under 10år med andra som älskar samma sak. Jag märkte snabbt när jag började röra mig bland de riktiga springproffsen att alla använde Hoka löparskor. Jag fnös lite åt det och tänkte att det är väl självklart att alla som ”är besatta av löpning” har samma typ av sko. En tid senare fick jag testa skon – och smaka på min egen medicin. Nu är jag en av nördarna på riktigt, för jag tänker aldrig ta av mig den här springskon. Den är extremt skonsam mot både fötter och knän samtidigt som den inte tummar på smidigheten. Om du vill ta din löpning till nästa nivå så är det Hoka du ska testa!

Michaela

Hoka löparskor, say what? Jag hade faktiskt inte hört något om dem innan. Men jag gillar ju verkligen att springa och var faktiskt i behov av ett par nya springskor, så bestämde mig för att testa på dem och se vad de hade att erbjuda på ett svettigt Barrys-pass (FYI: Barrys är en träningsform som kombinerar intervall-löpning med styrketräning). Betyget är BRA skor som gör sitt jobb – dämpar i stegen och låter kroppen springa fritt. Dessutom tycker jag att de är snygga och nätta trots en rejäl och dämpande sula. De här får stanna kvar i träningsväskan.

Julia 

Jag har verkligen blivit överöst med lovord om Hokas löparskor innan, så det var så kul att äntligen få testa! Och ja, vad ska jag säga. Dom är så bra som alla säger! Trots att sulan är så stor så känns skorna lätta och sitter lika följsamt som en strumpa på foten. Det som jag tycker var extra bra med skorna var att det inte krävdes någon inkörningsperiod för att vänja fötterna, utan är så pass bekväma att de går att använda på långa promenader direkt. Helt klart mina nya favoriter för både promenader och löprundor!