Redaktionen testar: Tanrevel Pro och nyöppnade Le Östermalm

Redaktionen testar är en artikelserie där vi redaktörer varje månader provar nya saker. Det kan vara precis vad som helst! Maträtter, träningsformer, skönhetsprodukter, restauranger – you name it! Med detta vill vi utreda trender och ge en ärlig och beskrivande recension för att enklare filtrera vad som faktiskt fungerar på riktigt. Om ni vill att vi ska prova något som ni är nyfikna på så blir vi otroligt glada för en kommentar längst ner eller ett meddelande till vår Instagram. Denna månad har vi testat och utvärderat Tanrevel Pro och den nyöppnade restaurangen Le Östermalm.

Tanrevel Pro

När det kommer till brun utan sol-produkter har Tanrevel verkligen blivit en favorit hos många och har hyllats på sociala medier. I en tidigare upplaga av redaktionen testar provade redaktionen Tanrevel och det var minst sagt delade meningar. Nu har Tanrevel Pro lanserats, och varumärket har tagit innovationen ett steg längre. Vi har provat ger er en ärlig recension om vad vi tycker! Är den bättre än Tanrevels första maskin – är den så bra som alla säger?

Tanrevel Pro

Michaela

Nej men alltså det här är inte min starka sida. Brun utan sol alltså. Jag har hållit mig till enklare self tan-drops i flera år och är mycket förtjust i både Löwengrips och Ida Warg beauty-droppar. Brun utan sol blir lätt för mycket och ger en onaturlig effekt tycker jag… däremot har jag varit väldigt sugen på nya Tanrevel Pro eftersom jag aldrig riktigt fått till rutinen med min vanliga Tanrevel.

Vad tycker jag då? Det är inte den lättaste produkten att få till på första försöket. Det är lite som en locktång, det tar lite tid innan du får in rätt snits. Man får öva sig till ett perfekt resultat. Men när det väl sitter, är Tanrevel Pro en produkt som levererar en storslagen bränna med grymt resultat. Problemet är bara att det blir så fel om man inte gör det rätt, haha, så mitt tips är att inte premiäranvända den precis innan en stor fest. Testa en tisdag efter jobbet i första hand och prova dig fram successivt!

Julia

Mina vänner, det här är en produkt som står mig varmt om hjärtat. De som känner mig vet att jag är en flitig användare av Tanrevel. Jag älskar att känna mig lite lätt solkysst men hatar när det blir för mycket eller ser onaturligt ut. För mig överträffade Tanrevel Pro verkligen mina förväntningar. Mina tankar innan var – hur mycket bättre kan man egentligen göra den där lilla maskinen? Men fördelarna är många! Det går betydligt mycket snabbare, och färgen lägger sig verkligen jämt eftersom strålen upplevs som starkare.

Det är dock viktigt att ha i åtanke att vara lite försiktig med maskinen. Börja med ett litet lager för att se hur färgen utvecklar sig och lägger sig på just din hud! Om man hittar rätt teknik och får in rätt mängd vätska så ser brännan så naturlig ut, och liksom lagom. Så hur du använder den är avgörande för hur brännan kommer att bli. Så testa dig fram! För mig är det en game-changer när det kommer till brun utan sol!

Le Östermalm

För ett par veckor sedan öppnade Le Östermalm, ett brunch och lunch ställe på Jungfrugatan i Stockholm. På menyn hittar du pannkakor, bowls, sallader och mycket mer! Redaktionen har varit där och såhär tyckte vi:

Le Östermalm

Michaela

När tjejerna på kontoret började hypea upp det nya caféet runt hörnet från kontoret förstod jag inte hur härligt det kunde vara, men när jag kom dit räckte det med att kliva över tröskeln innan det gick upp för mig. Le är precis det ställen jag har önskat mer av i Stockholm! Restauranger i all ära, men jag har saknat utbudet av matiga caféer med modernt tänk. När Pom & Flora öppnade i Stockholm var de i stort sett först ut och folk vallfärdade dit för avokadomackor och smoothiebowls. Idag är utbudet lite större, men inte tillräckligt. Därför tar jag tacksamt emot Le Östermalm – så nära vårt kontor är ett extra stort plus!

Cafét serverar matiga sallader, mackor, bowls och pannkakor. Det är Instagramvänligt, galet trevlig personal och mycket gott. Helt klart en ny favorit i Stockholm och betyget är solklara 5/5!

Julia

Finns det något roligare än att testa nya restauranger eller lunch och brunch-ställen? Jag hade hunnit äta på Le en gång innan och berättade för Michaela att, det här måste hon testa! Le har en sån där meny där beslutsångesten blir ett faktum och man vill välja ungefär allt. Jag har hittills hunnit prova pannkakorna, en glasnudelsallad och avokadotoasten. Favoriten är nog ändå pannkakorna – lyxigare pannkakor får du leta efter! Miljön är också sjukt mysig och personalen är fantastisk!

Ibland är det svårt att få bord kring lunchtid, men ett stort plus är att de är väldigt snabba på att göra iordning takeaway! Le Östermalm kan jag verkligen varmt rekommendera ifall du har vägarna förbi Jungfrugatan!