SHOPPA ARTIKEL

5 smink tutorials att inspireras av till Alla Hjärtans Dag

Bild via Jessica Clements
Artikeln innehåller annonslänkar

Vare sig du firar Alla Hjärtans dag eller inte, så infaller den faktiskt på en fredag — och på fredagar bör vi passa på att ha lite extra kul med smink! Romantiskt, mjukt och flirtigt fungerar lika bra till dejten som på festen, som på soffan: här är några av de bästa smink tutorials som YouTube har att erbjuda.

Rosa skimmer

Du kanske känner till Real Techniques? Deras sminkborstar och beauty sponges har tagit hela världen med storm – men visste du att skaparna bakom varumärket, Nicole och Sam Chapman, tillhör YouTubes beauty guru-elit? På deras kanal får vi ta del av deras bästa tips och tutorials. Sam skapade en rosa look 2015 som är perfekt för Alla Hjärtans Dag!

 

Lipstick Pink Power

Ett krämigt och pigmenterat läppstift från MAC som ger läpparna en fin lyster.
200 kr från MAC Cosmetics
Köp

Natural but make it flawless

Vill du bara se extra fräsch ut på fredag? Alissa Ashley visar upp sin Flawless Foundation-rutin och hur du får till det perfekta glowet. Om du vill göra den här looken lite mer romantisk, så rekommenderar jag att applicera ett rosa rouge över kinderna!

 

Dior Backstage Eye Palette

Dior Backstage Eye Palette är Dior-makeupartisternas hemliga vapen för att skapa massor av olika professionella ögonlooker, från väldigt naturliga till de allra mest definierade.
500 kr från Dior
Köp

Eyeliner och röda läppar

Passa på att prova den klassiska kombon av röda läppar och en vass eyeliner. Dilan Sabah visar i denna video hur vi går till väga för att lyckas med looken. Har du svårt att lyckas med en din eyeliner på grund av formen av dina ögon? Då kan Glow By Nats video “Winged Eyeliner for Hooded Eyes” hjälpa dig att lyckas!

 

Lipstick Red Carpet

En ny tolkning av Bobbi Brown's bästsäljande Luxe Lip Color, och den första formulan i sitt slag. Detta lyxiga matta läppstift består till viss del av ett puder, som innehåller olja och rena matta puderpigment. Detta ger full täckning, en skön och lätt känsla och en färg som håller i 12 timmar.
390 kr från Bobbi Brown
Köp

Romantisk med en touch

Vill du ha röda läppar men inte riktigt så glam som det blir med en eyeliner? Jessica Clements visar hur du kan mjuka upp looken med hjälp av en fin kopparnyans på ögonlocken. Tips för en mjukare look: dutta på läppstiftet med ditt finger!

Scattered Light Ögonskugga

En viktlös glitterögonskugga med ljusreflekterande pärlor för en effektfullt glittrande blick.
325 kr från Hourglass
Köp

Winged eyeliner á la Angelina Jolie

Jag säger som någon i kommentarerna av den här videon: hade jag haft den här sminkningen hade jag aldrig mer duschat. Det här är en perfekt look om du vill framhäva dina ögon och läppar utan att se för målad ut. Det är Erin Parsons som står bakom looken – en riktigt duktig makeup-artist som även är Maybellines globala MUA.

 

Luminous Blush

En noga utvald samling av sex rouger för glödande kinder. BECCA:s Shimmerin Luminous Blush är en flerdimensionell, mångsidig rouge för att skapa en subtil, skimrande rodnad. Passar alla hudtoner.
410 kr från BECCA Cosmetics
Köp

*

Här finns tre smink tutorials vi testade inför nyårsafton!