7 skönhetstips inför sommaren

Bildkälla: Pinterest

Använd smink eller ansiktskräm med SPF till vardags för att skydda huden. Alternativt låt huden vila från smink under sommaren och använd en färgad SPF istället för foundation.

Drick vatten! Huden behöver fukt inifrån, och när man svettas i värmen är det extra viktigt att fylla på regelbundet. Se till att alltid ha en vattenflaska nära till hands!

Gör fransförlängning så slipper du kladda med mascara som ändå bara rinner under varma dagar. Ett par snygga fransar, välformade bryn och solkysst hy är vår absoluta favoritlook!

Ha en facial mist till hands för att fräscha upp och återfukta ansiktet under dagen. Ännu viktigare om man reser under sommaren eftersom huden blir torr av flygplansluften.

Skratta! Man brukar säga att skönhet kommer inifrån, och visst syns välmåendet på utsidan. Släpp alla krav och njut av sommaren så kan vi lova att du kommer se amazing ut!

Använd sheetmasks och förvara dem i kylskåpet. Förutom den svalkande känslan så gör kylan från masken att porerna försluter sig och därför inte drar åt sig smuts.

Ät mat som kroppen mår bra av. Visst kan det vara gott med en påse salta chips under svettiga sommardagar, men det är minst lika viktigt att ge kroppen näring och energi. I synnerhet under soliga och varma dagar.