SHOPPA ARTIKEL

Video tutorial: Skapa hollywood-svall med hårfön och rundborste

Samarbete medPanasonic

När frågan dök upp om ett samarbete med Panasonic blev jag så himla glad eftersom jag använder många produkter från sortimentet, bland annat min kamera som följer mig vart jag än går. När jag fick reda på att det handlade om en hårfön så blev jag minst sagt förvånad, eftersom jag kopplar Panasonic till en annan typ av elektronik. Men jag blev inte ens i närheten av så förvånad då, som jag blev efter att ha provat och utvärderat produkten!

Ja, det är minst sagt en fön som blir ihågkommen. Lite som när man går till frisören och lämnar salongen med ett hollywood-svall som man aldrig vill behöva tvätta ur.

Nanoe & double mineral hårfön EH-NA98

Hårfönen ska skydda håret samtidigt som det torkas snabbt och vårdar både stråna och hårbotten. Ja, med hjälp av den avancerade Nanoe™-tekniken är det fullt möjligt! Med den här unika tekniken bakom sig, som tar fukt från luften, skapar vatten och bildar mineraler som sedan förs in i hårstråna och vårdar medan du fönar, så minskas till och med befintliga hårskador under tiden du blåser håret. Sist men inte minst så elimineras statisk elektricitet (ni vet, när stråna står åt alla håll!), burrigt hår minskas och glansen förbättras märkbart.

Det här är fönen som lämpar sig för dig som vill ta hand om ditt hår, reparera det och undvika framtida skador. Fönen ger maximalt med skydd och minimalt med slitage –  och det går snabbt. Luftflödet är nämligen designat för att separera hårstråna, så att håret torkar snabbare även med en mildare temperatur. Att fönen ger en slät känsla på håret är bara pricken över i:et. Alla tecken på frissighet är som bortblåst.

Mitt omdöme

Jag använder fönen för första gången och är lite ovan vid att det finns mer än bara tre nivåer av hur stark blåst fönen ger. Den här fönen har ju både scalp mode, face mode och en funktion som styr temperaturen!

Jag börjar blåsa håret och håller in den lilla knappen i tre sekunder, då aktiveras den smarta temperaturen. Den här funktionen älskar jag! Jag ser framför mig hur jag står en varm sommardag och kan hålla in denna knapp, så att stunden då jag fönar mitt hår inte behöver präglas av små svettdroppar i pannan. För det är precis så avancerad denna hårfön är, att den gör varje föning behaglig efter rumsteperatur och för mig som har både mycket och tjockt hår är detta guld.

Jag avslutar med att ställa in scalp mode och blåser en liten stund vid hårbotten. Det ger en sval känsla och det känns tryggt att veta att fönen bidrar med att ta hand om min torra hårbotten, speciellt under vinterhalvåret.

Hela processen av att blåsa håret går snabbt och känns otroligt behaglig. När jag är klar så slås jag av hur lent håret är och att det inte alls är så frissigt som det brukar kunna bli. Jag är en frekvent användare av plattång just för att få den där släta looken på håret, men efter att ha blåst håret och haft i lite olja i topparna så inser jag att det faktiskt räcker. En underbar upptäckt för en småbarnsmamma som har minimalt med tid.

Nanoe & Double Mineral Hårfön

Panasonics avancerade hårtork EH-NA98 är konstruerad för att ta hand om synliga tecken på skador på håret eller när du upplever att håret saknar lyster och volym, känns torrt och matt och med kluvna toppar. Den är utrustad med Panasonics framgångsrika Nanoe & dubbelmineral teknik (mineraljoner som genereras av två zink-elektroder) som visat sig kunna minska synliga hårskador som orsakats av borstning, som exempelvis kluvna hårtoppar.
2499 kr från Panasonic
Köp

*

Vill du läsa mer om skönhet? Tryck här!