SHOPPA ARTIKEL

Fixa looken till midsommar med MAKETHEMAKE + video

Samarbete medSkincity

Tänk dig brutalt effektiva hudvårdsprodukter, och sedan magiska makeup-produkter. Föreställ dig också hur dessa slås ihop som en enda komplett produkt. Voila! Det är precis det som är MAKETHEMAKE.

Ja, MAKETHEMAKE är, helt ärligt, ett revolutionerande varumärke som direkt har seglat upp i toppen bland mitt favoritsmink. För vem vill inte förlänga sin hudvårdsrutin med hjälp utav sina makeup produkter? Och se helt flawless ut på köpet?

Att sminka sig med produkterna är onekligen precis som att applicera hudvård – allt smälter samman direkt, blir ett med huden och känns lika fjäderlätt som om du faktiskt inte bär någonting alls. Men framförallt så får huden en helt magisk glow. Och kan vi prata om hur bra borstarna är!?

Men nu ska jag inte segla iväg i min hybris över detta varumärke, istället vill jag visa er en sommarfin makeup som passar helt perfekt inför allas vår favorit högtid -midsommarafton. Häng med när jag fixar looken på mindre än tjugo minuter!

PGA Shimmering Highlighter Crystal Glow

PGA Shimmering Highlighter är en flytande highlighter med lystergivande och reflekterande pärlemor. Texturen är fjäderlätt och enkel att applicera. Formulan bygger på polyglutaminsyra (PGA) och hyaluronsyra som finns naturligt i huden och både ökar och bevarar fukt i huden. Den är även berikad med antioxidanten E-vitamin. Huden får naturlig lyster och ett fräscht glow med ett plumpat resultat som framhäver ansiktsdragen.
249 kr från MAKETHEMAKE
Köp

Bakuchiol Second Skin Foundation

Bakuchiol Second Skin Foundation är en silkeslen och lätt foundation med serumliknande egenskaper och textur. Formulan glider lätt på huden och är enkel att applicera. Innehåller bakuchiol som är en effektiv antioxidant, jämnar ut hudtonen, arbetar på hudens textur och motverkar uppkomsten av fina linjer. Extrakt från blå lilja balanserar sebumproduktionen medan hyaluronsyra och polyglutaminsyra tillför och bevarar fukten i huden. Resultatet blir som en andra hud med en naturlig täckning och jämnare hudton med lyster. Summerat ett hudvårdande serum med pigment och lyster.
329 kr från MAKETHEMAKE
Köp

Omega Liquid Blush

Omega Liquid Blush är en fjäderlätt, flytande och silkeslen rouge. Texturen är smidig och lätt att applicera och den skapar en fräsch, jämn och naturlig lyster. Formulan innehåller blåbärsfröolja som är rik på essentiella omega-fettsyror och A-, B-, C- och E-vitamin. Den är även berikad med dubbla fuktkomponenter genom polyglutaminsyra och hyaluronsyra som arbetar i symbios för att ge och bevara fukt i huden. Finns i två vackra nyanser, Berry och Apricot.
249 kr från MAKETHEMAKE
Köp

Vitamin E Liquid Bronzer

Vitamin E Liquid Bronzer är en flytande bronzer som omedelbart ger en naturligt fräsch solkysst ton och lyster. Den fjäderlätta formulan innehåller fuktighetsbevarande glycerin och antioxidanten E-vitamin. Ljusreflekterande pigment skapar ett gyllene glow, oavsett ljus. Kan användas både i ansiktet, på kroppen och dekolletaget.
229 kr från MAKETHEMAKE
Köp

Peptide Power Play Mascara

Peptide Power Play mascara har en innovativ och vårdande formula som stimulerar hårväxten för längre och fylligare fransar. Den innehåller peptider som stimulerar mikrocirkulationen som regenererar nytt kollagen och elastin samt ger verklig fukt till stråna. Med den intensivt svarta formulan ger den varje frans en intensiv volym och längd. Fukttålig mascara som tål både regn, gym och tårar.

199 kr från MAKETHEMAKE
Köp

Peptide Volume Builder Mascara Primer

Peptide Volume Builder Mascara Primer tar din mascara till en helt ny nivå genom att boosta ögonfransarna med extra volym. Den unika formulan ger ett grundskydd till fransarna med vårdande pantenol och stärkande Copper Tripeptide-1. Primern är svagt rosa och används före din vanliga mascara för att skapa extra effekt, volym och längd. Den smala borsten gör det enkelt att fånga upp även de minsta fransarna, lyfta dem och separera dem för att applicera ett skyddande lager.
199 kr från MAKETHEMAKE
Köp

Lipid Lip Balm

Lipid Lip Balm är ett vårdande och volymgivande läppglans i fina och skira färgar. Formulan har en rik textur som känns mjuk och behaglig på läpparna. De lipid-rika oljorna skapar en långvarig komfort och ger skydd mot yttre påverkan. Berikad med hyaluronsyra och lecithin som bevarar fukten i läpparna och ger ett fylligt resultat medan E-vitamin och stabilt C-vitamin ger ett antioxidantskydd. Finns i olika nyanser med lätt täckning och har en lätt arom av vanilj.
169 kr från MAKETHEMAKE
Köp

Ginger Glow Finishing Mist

Ginger Glow Finishing Mist ger makeupen en slöja av lyster och din hud en extra boost av fukt och skyddande antioxidanter. Extrakt av ingefära i kombination med bisabolol stärker hudens barriär och motverkar oxidativ stress. Stabil C-vitamin tillsammans med stamcellsextrakt av fikonkaktus är effektiva antioxidanter som skyddar mot fria radikaler. Huden får ett fantastiskt glow och känns återfuktad hela dagen. Använd misten som ett sista steg så sitter dessutom makeupen bättre.

229 kr från MAKETHEMAKE
Köp

Makeup Mixing Plate

Makeup Mixing Plate är en palett där du kan blanda din foundation, concealer, ögonskugga, läppstift eller annat till önskad nyans. Mixa till exempel din foundation med en droppe highlighter och få en lystergivande effekt eller med en olja för en rikt återfuktande effekt. Eftersom den är transparent kan du tydligt se färgerna du blandar. Med en borste blir det enkelt att fånga upp och applicera produkt från plexiglasskivans yta. Trä den över handryggen och få känslan av att vara en makeup-artist.
99 kr från MAKETHEMAKE
Köp

Bouncy Blender

Bouncy Blender är en ultramjuk och smidig makeup-applikator med multifunktionella användningsområden. Den ena delen är droppformad och den andra delen är platt med en spetsformad topp. Applicera foundation, primer, concealer, puder, cremerouge eller andra flytande produkter för att skapa ett perfekt resultat. Ger en professionell finish utan ränder eller skarvar. Materialet säkerställer minimal produktåtgång.
99 kr från MAKETHEMAKE
Köp

Liquid Gel Brush

Liquid Gel Brush från MAKETHEMAKE är skapad för gel-produkter och flytande highlighters. Den har två funktioner och ger därför en perfekt applikation och en lätt och jämn täckning. De tunna stråna som finns längst ut på borsten samlar upp rätt mängd produkt och tack vare de tätare stråna längre in på borsten så sprider den lätt ut produkten och lämnar ett jämnt resultat.
199 kr från MAKETHEMAKE
Köp

*

Läs alla artiklar om skönhet HÄR!