När skönhet möter teknik: Vi har testat nya LUNA 3!

Samarbete medFOREO
Den här artikeln innehåller annonslänkar
Klicka på SHOPPA ARTIKEL till vänster för att se produkter

Tidigare i år gick vi igenom FOREOs LUNA-familj och pratade om vilken ansiktsborste som passar just din hudtyp. Vi har verkligen tagit till oss allt FOREO har lärt oss om hudvård och använder idag våra borstar dagligen. Därför blev vi så otroligt glada när de berättade att de skulle välkomna en ny medlem till LUNA-familjen. Vi säger välkommen LUNA 3!

Vi älskar när skönhet möter teknik och FOREO har återigen överträffat sig själva. Den nya borsten är en uppdaterad version av LUNA 2 och är 30% mjukare med längre strån och ett större borsthuvud. Men en av de främsta uppdateringarna är att den nya borsten kopplas till din FOREO-app där du själv kan bestämma rutin och intensitet. Likt resterande LUNA-familjen använder sig borsten av T-Sonic-pulsationer för att ge dig en djupare rengöring än den du får av att endast använda händerna. När smuts och olja försvinner får din hy bättre förmåga att absorbera upp dina efterföljande produkter i din hudvårdsrutin. Det är faktiskt så att endast en minuts användning av din LUNA 3 tar bort hela 99,5% av all olja och orenheter du har i ansiktet, vilket lämnar huden silkeslen och med ett fint glow! Borsten finns i tre olika utföranden för att matcha just din hudtyp och jag har använt den för känslig hy.

En annan nyhet från FOREO är deras 3 i 1-serum. Det rosa serumet har en härlig textur som inte klibbar, vilket gör att du faktiskt kan använda produkten under sminket. I formulan hittar du små bubblor som “poppar” när du masserar in produkten med hjälp av det uppstramande massageläget på baksidan av din LUNA 3. I appen kan du välja flera olika rutiner som med hjälp av försiktiga pulseringar reducerar ålderstecken, stramar upp hyn och lämnar en fin lyster. Vi älskar rutinen “Crazy Contour”!

Hur använder jag min LUNA 3?

Ladda upp din borste. En timmes laddning räcker upp till 650(!) användningar. Slå därefter på Bluetooth på din mobil eller iPad och håll in knappen på baksidan av din borste för att synka med FOREO-appen. Sedan registrerar du din LUNA 3 och kan därifrån styra dina val och rutiner.

För rengöring

  1. Avlägsna all makeup, fukta din hy och applicera din rengöring.
  2. Tryck på den universala knappen på LUNA 3 för att aktivera rengöringsläget.
  3. Rengör genom att arbeta i cirkulära rörelser på kinder, panna och upp och ned längst med
    näsan.
  4. Håll ned knappen i 3 sekunder för att stänga av rengöringsläget.
  5. Skölj och badda ansiktet torrt.

Kompletterande produkt: FOREO Micro-Foam Cleanser.

För uppstramande massage

  1. Applicera FOREO Serum på ren och torr hy.
  2. Följ instruktionerna i FOREO-appen för att aktivera den valda rutinen.
  3. Följ sedan upp med din fuktkräm.

★ Tävling ★

Psst! Glöm inte att följa oss på Instagram. På torsdag kommer vi att publicera en tävling tillsammans ni FOREO och tro mig – den vill ni inte missa! TÄVLING AVSLUTAD!