SHOPPA ARTIKEL

Låt brynen ta plats i vår! Så här gör du en perfekt brynsminkning

Samarbete medMakeup Mekka

I takt med att solens strålar lyser starkare och längre är det dags att låta en mer vårig makeup ta form. Tänk återfuktad hud full av lyster ihop med ett par bryn som tar plats – då är du på helt rätt spår inför våren 2023! Även om fylliga bryn har trendat en längre tid så ser vi hur tillvägagångssättet förändras. Från mer markanta bryn är det nu den naturliga looken som är på tapeten. Men hur får man egentligen till den? Vi berättar!

Så får du till perfekta bryn

Har du tunna eller fylliga bryn? Oavsett utgångspunkt kan du få till en perfekt brynsminkning med MakeupMekka! Beroende på hur dina bryn ser ut naturligt och vilket resultat du önskar lämpar sig dock vissa produkter bättre än andra.

Börja med att definera vad du vill förändra med dina bryn. Vill du att dom ska se fylligare ut än dom är, göra dem mörkare eller tydligare, fixa stadga eller kanske till och med lite av allt? Beroende på resultatet du vill uppnå behöver du en eller fler produkter för att fixa looken. MakeupMekka erbjuder prisvärda produkter så att du får ihop din perfekta brynsminkning med flera olika komponenter till ett lågt pris!

makeup mekka
Amanda har använt The Brow Wow Pencil och Frozen Brows Styling Wax tillsammans med Lash & Brow Brush

makeup mekka

makeup mekka

 

För dig som vill ha allt

LASH & BROW BRUSH

Denna ögonbrynsborste kammar ögonbrynshåren på plats. Spoolie borsten kan böjas och passar perfekt vid användning med Frozen Brows Styling Wax, så att du kan enkelt kan kamma ögonbrynen på plats och få ett ordentligt ögonbrynslyft.
99 kr från Makeup Mekka
Köp

FROZEN BROWS STYLING WAX

Detta stylingwax ger dina bryn ett omedelbart lyft och håller dina ögonbryn på plats hela dagen. Produkten är enkel att använda och du behöver inget vatten – bara en brynborste för att applicera produkten och forma dina bryn som du önskar. Frozen Brows ger dig fylliga och definierade ögonbryn på ett kick!
149 kr från MakeupMekka
Köp

BROW SCULPT SHAPE & SET

Brow Sculpt Shape & Set formar, lyfter och fyller i dina ögonbryn på ett kick. Ögonbrynsgelen är en blandning av gel och vax med fiber som ger synligt fylligare ögonbryn. Under locket döljer det sig en smart duo-borste som hjälper dig att forma dina bryn så som du önskar. Produkten har även en vattentät formula så att dina bryn håller sig på plats så länge som möjligt.
149 kr från MakeupMekka
Köp

THE BROW WOW PENCIL

Det här är ögonbrynspennan som gör det enkelt att forma och skulptera dina bryn, samt fylla ut där det behövs. Pennan har mycket pigment, är lätt att använda och resultatet varar länge.
119 kr från Makeup Mekka
Köp

För dig som önskar en quick fix

SHAPE READY BROW STAMP

Shape Ready Brow Stamp ger dig perfekt formade ögonbryn. Det här är trenden som syns på TikTok och som ger dig brows on fleek på 1-2-3. Produkten är vattenbeständig och sitter hela dagen. Hur bra?
129 kr från Makeup Mekka
Köp

BROW STENCIL

Tre olika stenciler som gör vägen till «brows on fleek» mycket enklare! Använd med Shape Ready Brow Stamp för att uppnå symmetriska bryn varje dag.
39 kr från MakeupMekka
Köp

För dig som önskar naturligt fylliga bryn

EASYPEASY BROW GEL

Härlig bryngele i en neutral nyans och i en clear variant. Gélen håller brynen perfekt på plats hela dagen. Praktisk & superenkel!
119 kr från Makeup Mekka
Köp

För dig som vill stärka bryn och fransar

LASH & BROW SERUM BRUSH

Detta är ett naturligt frans- och ögonbrynsserum som är fullt av näringsrika ingredienser som både stärker och vårdar. Serumet gör fransar och ögonbryn friskare, tjockare, längre och din naturliga färg blir djupare. Dessutom förhindrar Castor-oil förlust av individuellt hår och stärker tillväxten av nytt hår. E-vitamin och arganolja har fuktgivande och förstärkande egenskaper. Produkten innehåller också solrosfröolja, som smörjer, ger näring och glans!
149 kr från MakeupMekka
Köp

Är nyfiken på fler produkter från Makeup Mekka? Spana in här!