SHOPPA ARTIKEL

Produkterna Michaela Forni köper om och om igen

Att ta en titt på en annan persons skönhetsrutin har varit en favorit i alla magasin så länge vi kan minnas. Vi älskar att presenteras för nya mirakelkrämer och produkter ”ingen kan leva utan”! Men bland beauty shelfies och produktstilleben av nyinköpta skönhetsburkar, vill vi på FORNI veta vilka produkter som faktiskt är återkommande hemma i badrumsskåpet. Vad är det som vi fortsätter spendera pengar på –  och inte kan låta bli att köpa om och om igen?

Därför kommer vi med serien Tomma Flaskor fråga olika kvinnor vilka skönhetsprodukter deras badrumsskåp inte kan vara utan. Först ut är vår grundare Michaela Forni!

Vad är din relation till skönhet?

Det är helt klart en relation som växer. När jag var yngre var jag mindre intresserad för att jag tyckte inte att skönhetsprodukter syntes på samma sätt som t.ex. nya kläder eller accessoarer. Om valet stod mellan en ny tröja eller en ny fuktkräm vann alltid tröjan. Nu har jag insett att skönhetsprodukter syns mer än något annat för de hjälper mig att skapa den look jag är ute efter (vilket kan variera beroende på humör eller dag eller årstid!). Idag älskar jag att botanisera bland beautyprodukter.

Budget vs lyx, vad föredrar du?

En mix är det bästa. Jag har insett att det finns bra produkter inom alla prisklasser, det gäller bara att hitta det som fungerar för just dig. Jag gillar att testa runt och håller mig inte inom en prisklass.

Testar du mycket nya produkter eller håller dig till det du vet fungerar bra?

Jag testar extremt mycket beautyprodukter – det ingår i mitt jobb! Sån lyx. Den enda nackdelen är att huden får sig en törn av alla ständiga produktförändringar, men jag försöker att underhålla den med ordentliga ansiktsbehandlingar regelbundet för att kunna fortsätta experimentera.

Är du en skönhets-junkie eller ganska obrydd?

Haha, absolut en skönhets-junkie! Det bästa är när min kille är borta och jag går loss i badrummet, då kan jag vara där hur länge
som helst och bara testa loss.

*

Nedanför har Michaela tipsat om sina fem bästa skönhetsprodukter! Håll till godo:

 

 

Michaelas fem tomma flaskor

Deo Pure

Att hitta rätt deodorant är en djungel men för tio år sedan hittade jag den här och även om jag regelbundet testar andra, så står denna alltid stadigt i badrumsskåpet. Jag älskar min deodorant och för just mig fungerar den perfekt!
179 från Biotherm
Köp

Dry Schampoo

Det kan ta lite tid för håret att vänja sig med veganskt torrschampo men om man har tålamod så är det världsbäst sen. Snäll mot världen och ger ordentligt med volym till håret.
129 SEK från Maria Nila
Köp

Power Fabric Foundation

Min vän Sarah Grundén är en av Sveriges bästa make up-artister och det är hon som har tipsat mig om den här foundationen. Jag har haft den i säkert sex år nu och hittills inte hittat någon som håller samma klass. Den är tunn men täcker otroligt väl och lämnar en jämn hud efter sig. Dessutom sitter den hela dagen vilket är ett krav för mig som är på språng från tidig morgon till sen kväll.
500 SEK från Giorgio Armani
Köp

Crème de la Mer

Det här är en riktig håll käften-fuktkräm. Tyvärr kostar den en förmögenhet men eftersom vi bor i ett land med så torrt vinterklimat så känner jag att jag är värd den om vintrarna. Jag ger mitt ansikte ett generöst lager innan läggdags och på morgonen är min hy bebislen!
1500 SEK från La Mer
Köp

Advanced Night Repair

Fun fact: Det här är världens första serum och det säljs mer av detta serum runt om i världen än nästan någon annan skönhetsprodukt (flera i sekunden runt om i världen). Det är ett mirakel-serum, no more words needed.
730 SEK från Estee Lauder
Köp