Vi hyllar fyra kvinnliga designers

La Géométrie

Paula Murillas Vidal är en fransk juvelerare och grafisk designer baserad i Paris. Hon har grundat smyckesmärket La Géométrie där hon tillverkar sina smycken för hand vilket gör att varje enskilt smycke är unikt. Hon finner sin inspiration från olika element runtomkring sig men försöker alltid hålla sig till enkelheten och trender. Gillar du asymmetriska örhängen och chunky armband tycker vi definitivt att du bör spana in smyckena på hennes hemsida.
Ni hittar hennes smycken här!

Jennie-Ellen

JENNIE-ELLEN är grundat av svenska skodesignern med samma namn. Hon är en av få som faktiskt vågat ta steget till att vara designer åt sitt egna varumärke. Skorna kombinerar rena silhuetter och starka men utmanande former med lekfull men ändå tidlös design.
Ni hittar hennes skor här!

Clean by Christina Ledang

Hos Christina Ledang hittar du inte bara kläder för kvinnor, utan de säljer en hel del plagg som är unisex. Efter sex år utomlands bestämde sig den norska designern för att flytta hem till Oslo och följa sin dröm om att starta sitt egna modevarumärke. Stilen på kläderna är street wear som möter high fashion och alla plagg är ett hantverk i sig med exklusiva materialval.
Ni hittar kläderna här!

Adoore

Hösten 2017 lanserade Petra Tungården ADOORE. Varumärket är en hyllning till vad det innebär att vara en kvinna idag och den ständiga utmaningen att hitta perfekta kläder för sitt vardagsliv. Kläderna är designade för kvinnan som söker efter nödvändiga, men fortfarande tidlösa plagg till sin garderob. Plaggen är designade för att framhäva den vackra, kurviga kvinnokroppen.
Ni hittar kläderna här!