Välkommen till FORNI: En introduktion

Välkommen till FORNI! Ett onlinemagasin där du inte bara kan läsa artiklar – du kan lyssna! Klicka på play ovan för att höra oss berätta om din nya favoritplats!

Vad kommer du hitta här?

Vi här på FORNI kommer fokusera på personlig utveckling inom karriär, wellness och skönhet – men även ämnen som stil och teknik! Allt det vi ser att ni älskar att prata om. Vi vill att du får ut något mer här inne, vilket innebär att vi kommer ge tillbaka där vi kan. Mallar, konkreta tips och planer. Håll utkik för vår CV-mall som kommer i dagarna!

Lyssna på artiklar

När du ser en liten playknapp på artikeln innebär det att du även kan lyssna på den! FORNI ville utgå från hur vi konsumerar information och content idag och därefter föddes Audioartiklar. Sitter du på bussen och blir åksjuk? Audio! En stor mängd av de artiklar som skapats på FORNI kommer kunna tas upp med båda text och bild, allt för att du enkelt ska få välja själv.

Shoppa produkter

Vi på FORNI förespråkar att man konsumerar med tanke – och med det sagt har vi gjort det lättare för dig att organisera dina tankar! Vissa artiklar har en liten etikett på sig, det innebär att dessa har ett produktbibliotek och du kommer enkelt kunna få en översikt på alla produkter som nämns i artikeln genom att trycka på knappen ”Shoppa Artikel” längst ner till vänster. Första shop-artikeln kommer upp i dagarna för er att testa! Alla produkter samlas även i FORNIs Shop. Shoppen kan komma att innehålla ad-links.

*

Hör gärna av dig på hello@forni.se om du har någon feedback eller bara vill säga hej! Kanske en bra idé?

In och följ oss på @forni på Instagram