Vad är nytt på FORNI.se?

För någon vecka sedan frågade vi er via vår Instagram vad ni ville se för förändringar på FORNI. Här är vad som har hänt sedan dess:

“Lyssnar du på våra artiklar när det finns?”

90% av er svarade nej, vilket inte är så konstigt – vi har inte direkt gjort det enkelt för er. När man lyssnar på ljud (oftast på mobilen) vill man ju att det ska fungera så lätt som möjligt, vilket helt ärligt vår tidigare ljudspelare inte gjorde.

Därför finns vi nu på Spotify! Och Podcast-appen, och alla andra appar där podcasts finns. Så ni enkelt kan lyssna på på ämnena som känns aktuella.

Har du någon idé för vad mer vi skulle kunna göra i ljud? Lämna en kommentar längst ner!

👀

“Vill du kunna kommentera artiklar?”

Just det, nu kan du kommentera våra artiklar! Ungefär hälften av er sade att ni skulle vilja ha möjligheten att kommentera, så de artiklarna som känns relevanta för vidare konversation kommer ha det möjligt. Till exempel: de flesta tips-artiklarna kommer ha kommentarsmöjligheter – så ni kan dela med er av era tips!

När en artikel har pratbubblan på sig, så betyder det att du kan kommentera!

“Hur ofta är du inne på FORNI.se/vecka?”

80% procent av er sade att ni är inne på magasinet mindre än fem gånger per vecka. Det är okej, vi lever busy lives.

Men för att säkerställa att du inte har missat något riktigt bra när du varit iväg, finns det nu en “topplista” på startsidan och artikelsidan. Den här topplistan visar de populäraste artiklarna från de senaste två veckorna! Så oroa dig inte, vi väntar på dig här.

Etiketter/taggar:

Längst ner i inlägget kommer ni kunna se vilka etiketter eller taggar vi gett artikeln. De fungerar ungefär på samma sätt som våra kategorier, fast med detaljerat. Exempel: Om jag skriver en artikel som nämner Taylor Swift (lär hända snart) kommer jag lägga en etikett på artikeln som heter “Taylor Swift”.

Om jag sedan vid senare tillfälle skriver en annan artikel där Taylor Swift nämns, lägger jag till samma etikett. På så sätt kan du, genom att trycka på etiketten, hitta alla artiklar Taylor Swift har nämnts i. Bra va?

 

12 personer pratar om det här! Vad tycker du?

    1. Åh så kul! Tack Forni-teamet som arbetar hårt för att vi läsare ska ha en så bra upplevelse som möjligt! 💕💫

  1. Roligt med lite nytt och framför allt med kommentarsfunktion! Kanske kan det komma ett hjärta i framtiden också så att man kan gilla de inlägg man tycker bäst om?

  2. Åh så roligt! Heja er! Jag är en av dem som är inne så ofta jag hinner. Finns alltid något mysigt att läsa! Kram på er!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *