4 tech-tips att prova för att nå dina mål

Sugen på att dyka ner i teknikvärlden? Så bra då, jag har nämligen listat fyra härliga techtips nedan som är en salig blandning mellan appar och möjligheter för ditt läsande. Enjoy!

The Habit App

Nej men hörni den här appen är SÅ FIN. Helt klart den bästa habit trackern jag har hittat för att följa sina vanor, just för att den är så snygg. Allt du behöver är gratisversionen. Lägg bara till vilka vanor du vill hålla koll på och checka av den dagen du klarat det. Appen håller koll på hur dina framsteg ser ut procentuellt under månaden och året. Jag själv följer fyra olika vanor här:

– Om jag har stängt mina ringar på min Apple Watch (se mer nedan).
– Om jag har promenerat till jobbet istället för att ta bussen.
– Om jag har ätit i alla fall en hälsosam måltid under dagen.
– Om jag har läst något.

Ibland checkar jag av fem av fem dagar, ibland en. Hur som helst är det väldigt motiverande. Tryck här för att ladda ner Habit.

Goodreads

När jag var inne på Isabel Boltensterns blogg såg jag hur hon hade delat boktips på sidan Goodreads – och insåg snabbt hur bra den appen är för dig som vill läsa mer! Du skapar ett konto, och har möjlighet att följa dina framsteg med den boken du läser just nu. Du kan också hitta vänner och dela boktips med varandra. Tyck här för att ladda ner appen Goodreads.

tech-tips

Apple Watch

Jag älskar min Apple Watch men är medveten om att många tycker det är ett löjligt köp. Det finns flera användningsområden, men något av de bästa är att din Apple Watch följer din dagliga aktivitet och träning. Du kan sätta mål som du försöker uppnå varje dag genom att till exempel promenera medan klockan samlar in informationen och automatiskt berättar hur det går för dig. Jag bär den nästan varje dag, och då jag är en person som motiveras av data och visualisering har den verkligen hjälpt mig nå mina mål om att röra på mig varje dag. När jag promenerar till jobbet knackar den på handleden och frågar ”det verkar som att du är ute och går – vill du registrera det som en rask promenad?”. Ja tack, det vill jag.

Jag har en 40mm Stainless Steel i guld med en Milanese Gold Loop till vardags och krämfärgad silikonband när jag tränar.

Vikten av din hemskärm

Nu när vi pratar så mycket hjälpsamma appar – LÄGG DEM PÅ DIN HEMSKÄRM! Annars är risken stor att de glöms bort och försvinner på sida tre, som Bing Bong Inside Out. Och det är inget öde värt en riktigt bra app.

Apparna jag har på startsidan är de jag använder mest och de jag vill ska påminna mig om något, så lägg dem där de alltid syns så att närminnet alltid påminns om att checka av dina listor.