Veckans snackisar

Bildkälla: @biancaingrosso

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från veckan som varit. En härlig blandning av viktiga, roliga och onödiga ämnen!

Så mycket bättre 2023 – Deltagarna

@samycketbattre

I höst är det återigen dags för en ny säsong av Så mycket bättre! I sommar kommer ett nytt gäng av Sveriges musikstjärnor samlas på den välbekanta gården Grå Gåsen ute på Gotland för att återigen lära känna och tolka varandras verk. Så Mycket Bättre säsong 14 kommer ha premiär i slutet av oktober och visas då på TV4 och TV4 Play, lördagar klockan 20:00. I förra veckan började TV4 dag för dag att avslöja vilka musiker som kommer delta i årets säsong, än så länge är det dessa deltagare vi vet om:

  • Peg Parnevik
  • Eagle-Eye Cherry
  • Lasse Holm

Bianca Ingrosso lanserar eget klädmärke – Àvora

@biancaingrosso

Vi fortsätter att blir ständigt imponerade av vår egna influenser och entreprenör Bianca Ingrosso. I veckan avslöjade stjärnan att

Premiär för Thunder in My Heart – Säsong 2

Youtube

Igår hade succé-serien Thunder in my heart säsong 2 premiär. Serien är skapad av Amy Deasismont, som tidigare gick under artistnamnet Amy Diamond, hon spelar även huvudrollen i serien som Sigrid. I den här nya säsongen får vi följa Sigge som nu har blivit inneboende hos Agnetha, som spelas av Christina Schollin. Bästisen Antonia, som spelas av Julia Lyskova, har fullt upp med sitt kärleksliv. Exet Sam, som spelas av Alexander Abdallah, har flyttat ihop med sin nya flickvän. In och bingea serien på Viaplay.

Veckans TikTok trend

TikTok

Den här veckan har jag roats av trenden ”When the dating apps aren’t working anymore…”. Trenden går ut på precis som det låter, när dejting-apparna inte längre leder någonstans är det dags att ta till andra åtgärder. Förslagsvis att besöka en affär där chansen att bli uppraggad ökar. Låten till trenden är Kiss it better av Rihanna, där hon sjunger passande ”What are you willing to do”. Kolla in trenden här!

Psst! Glöm inte att gå in och följa FORNI på TikTok också!

Missade du förra veckans snackisar? Klicka här!