Veckans snackisar

Bild: Hanna Schönberg

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheterna från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Victor Leksell kammade hem tre priser på Grammisgalan

I torsdags, den 3 juni, hölls den 38:e upplagan av Grammisgalan ledd av Johanna Nordström och Amie Bramme Sey på Södra teatern i Stockholm. De fyra artisterna Ana Diaz, Ane Brun, Victor Leksell och Yasin hade alla nominerats till hela fyra priser var. Snackisen kring galan var att Viktor Leksell slog på storslam då han kammade hem hela tre av de fyra priser han nominerats för!

Se hela galan på TV4-play här!

Bild: Milad Adebi

NA-KD lanserar en Occassion Collection med Hanna Schönberg

Hanna Schönbergs Instagram story har det skymtats vackra miljöer och att något hemligt projekt är i full gång, och nu i veckan gick hon ut med att hon fotar en Occassion Collection som hon lanserar tillsammans med NA-KD. Sedan nyheten släpptes har hon visat upp några plagg eftersom tiden går, men allt har nog inte visats än. Därmed kommer vi hålla utkik på Hannas och NA-KDs Instagrams för att få skymta de vackra plaggen och kanske bestämma sig för vad man vill klicka hem när kollektionen släpps nästa vecka, den 15 juni.

Se det som visats upp av kollektionen på Hannas Instagram här!

Lady Gaga & Versace gör en Pride Capsule kollektion ihop

För att fira Pride och 10-årsjubileumet av Born This Way går Lady Gaga och Donatella Versace ihop och skapar en capsule kollektion för att gynna Born This Way Foundation. Vilket är Lady Gagas välgörenhet dedikerad till support gällande mental hälsa för unga, och speciellt de inom LGBTQIA+ gemenskapen. Kollektionen består av designs av en T-shirt samt en hatt, och har sedan förra veckan funnits tillgänglig att köpa på Versaces hemsida. En andra del av samarbetet utgörs av att genom att bidra med en donation till Gagas välgörenhet är man med och tävlar om den ikoniska läderjackan av Versace som Gaga bar under hennes Born This Way Ball världsturné.

Läs mer om samarbetet och shoppa kollektionen här!

Lady Gaga och Donatella Versace på Pride Live 2019.

Cherrie – Naag Nool

En av våra R&B-stjärnor i Sverige, Sherihan ”Cherrie” Hersi, har släppt ett nytt album vid namn Naag Nool, vilket betyder “en kvinna som lever” på somaliska. Skivan beskrivs som en tungviktarskiva som dyker ner i kärlekstemat. Kärleken som Cherrie sjunger om i albumet är den till kvinnorna i sitt liv, samt om att älska sig själv. På Cherries Instagram skriver hon om albumet att; “Denna är för kvinnorna i mitt liv och för den kvinnan jag blivit”.

Lyssna på Naag Nool här!

Amanda hos oss på FORNI väntar sitt andra barn!

Ni har väl inte missat att vår alldeles egna wellnesscoach och redaktör Amanda här på FORNI igår berättade den underbara nyhet att hon och hennes familj väntar ett till barn! Amanda bloggar även på FORNI och skriver i ett blogginlägg om nyheten att hon är nyfiken på att veta vad ni vill läsa om hennes andra gravidet, så gå in på hennes blogg och ge lite peppig feedback. Vi alla önskar er tusen grattis och lycka!

Läs Amandas inlägg om gravidlyckan här!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wellnessmandy (@amandajenninger)

1 person pratar om det här! Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *