Veckans snackisar

Bildkälla: @kourtneykardash

Måndag och åter dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från veckan som varit. En härlig blandning av viktiga, roliga och onödiga ämnen!

Al Palcino blir pappa igen – 83 år gammal

@enews

I torsdags bekräftades det att skådespelarlegenden Al Pacino blivit pappa för fjärde gången, den här gången tillsammans med flickvännen Alfallah, 29 år, en filmproducent. Sonen fick namnet Roman Pacino. Nyheten kom tidigare denna månad att Pacino skulle bli pappa igen och det var ingen mindre än hans vän och branschkollega, skådespelaren Robert De Niro, som själv vid 79 år ålder också välkomnade sitt sjunde barn förra månaden.

Kenza har fått sitt tredje barn – en till son!

@kenzas

I förra veckan blev influencer och entreprenör Kenza mamma för tredje gången till en liten pojke. “Vårt tredje barn är här, HAN är här!!”, skriver Kenza i ett inlägg på Instagram. Han föddes den 14 juni klockan 03:36, vilket innebär att han delar födelsedag med sin äldsta bror, Nikola. Allt gick bra och han mår bra, frisk och helt perfekt.” Kenza och hennes make, Aleks Subosic har sen tidigare två söner tillsammans. Till skillnad från tidigare hade paret denna gång beslutat att de inte ville veta könet på barnet utan att det skulle bli en överraskning. De har ännu inte kommit fram till något namn på bebisen men säger att de inte vill stressa fram ett namn utan hitta ett som passar och känns rätt. Stort grattis Kenza och Aleks!

Kourtney Kardashian och Travis Barker är gravida

@kourtneykardash

I fredags hade bandet Blink-182 en konsert, där musiker Travis Barker är trummis. Men det var ingen mindre än hans fru realitystjärnan Kourtney Kardashian som stal showen genom att meddela att hon och maken Travis Barker väntar sitt första barn tillsammans. Realitystjärnan filmades och syntes på storskärm under konserten när hon höll upp en skylt där det stod ”Travis jag är gravid.” Hon publicerade och verifierade även videon på sin Instagram där man också ser i bild hur en glad och överraskad Travis hoppar ner från scenen och kysser sin fru samtidigt som publiken vrålade och hurrade i bakrunden. Paret har varit tillsammans sedan 2020 och gifte sig förra året i Portofino, Italien. Både Kourtney och Travis har barn från tidigare förhållande men detta blir deras första gemensamma.

Veckans TikTok trend

Tiktok

Förra veckan vad det ”Red flag filter” som trendade och den här veckan är det istället ”Green flag filter”. Detta filter ska då läsa av och avgöra vilka gröna flaggor du har med din personlighet. Vissa verkar stämma överens förvånansvärt bra med andra inte blir en lika klockren analys. Här kan ni själva testa filtret och få reda på vilka red flags ni själva har.

Psst! Glöm inte att gå in och följa FORNI på TikTok också!

 

Missade du förra veckans snackisar? Klicka här!